לחם נקניק פיקניק
לחם נקניק פיקניק דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 377 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצק פיצה, נקניקייה, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו קציץ פיקניק עם נקניק מלוח, פסטאן וסלט פיקניק נקניק מעושן, ו לחם סל פיקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מבשלים ומערבבים נקניק במחבת מעל חום בינוני עד מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, 8 עד 10 דקות.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
מורחים בצק פיצה באופן שווה על גבי תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'; מפזרים נקניק וגבינת מוצרלה.
מגלגלים את הבצק סביב הנקניק ומוצרלה, בשיטה הדומה לגלגל קינמון. Crimp רול סגור; מקום בצד התפר למטה על תבנית אפייה.
מברישים את הגליל בשמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 15 עד 20 דקות.