לחם סודה אירי
לחם סודה אירי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 535 קלוריות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם אבקת אפייה, שמנת, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1198 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה חיטה אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים מחבת ברזל יצוק עגולה בגודל 9 אינץ 'או תבנית אפייה או עוגה עגולה בגודל 9 אינץ'.
בקערת ערבוב שלבו קמח (שמירת 1 כף), סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, צימוקים וזרעי קימל. בקערה קטנה מערבבים ביצים, חלב חמאה ושמנת חמוצה. מערבבים את התערובת הנוזלית לתערובת קמח רק עד שהקמח רטוב. ללוש בצק בקערה על 10 עד 12 משיכות. הבצק יהיה דביק.
מניחים את הבצק במחבת או בתבנית המוכנה וטופחים.
חותכים חריץ עמוק בגודל 4 על 3/4 אינץ ' בחלקו העליון של הלחם. אבק עם קמח שמור
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 65 עד 75 דקות.
מניחים להתקרר והופכים לחם על רשת.