קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

לחם סודה קאראווי

לחם סודה קאראווי
לחם סודה קאראווי הוא lacto אובו צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 293 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 265 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש קמח, טמפ חדר חמאה, חלב חמאה, סודה לשתיה. זה ... לא יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: לחם סודה אירי עם צימוקים וקראווי, לחם סודה חום עם דומדמניות וקראווי, ו לחם סודה אירי עם צימוקים וקראווי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, מלח, סודה לשתיה, וזרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
באמצעות האצבעות (או מזלג) לעבוד את החמאה לתוך הקמח עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
הפוך באר במרכז הקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
יוצקים את חלב החמאה למרכז באמצעות הידיים או כף עץ, מקפלים את הקמח על חלב החמאה ומערבבים בעדינות עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
הבצק צריך להיות לא רטוב מדי או יבש מדי, אז אם זה קצת יבש מדי לעבוד עם, להוסיף קצת יותר חלב חמאה. אם רטוב מדי, להוסיף קצת יותר קמח. צורה גסה לתוך כדור ומקום על משטח מקומח. ללוש רק כמה פעמים כדי לעצב אותו לתוך כיכר עגולה. לא ללוש מדי או הלחם יהיה קשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מניחים כיכר בצק על תבנית אפייה משומנת קלות (או מחבת ברזל יצוק). לעשות 1 1/2 אינץ ' חתכים עמוקים, יצירת צלב, מצד לצד על כיכר. הניקוד עוזר לחום להגיע למרכז הכיכר בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים בתנור, מבשלים 15 דקות ב 232°, ולאחר מכן מנמיכים את החום ל400 ומבשלים 25 דקות נוספות. דרך אחת לבדוק את העדינות היא להוציא אותה מהתנור, להפוך אותה ולדפוק על הקרקעית. אם זה נשמע חלול, זה נעשה. ניתן גם להשתמש בשיפוד שהוכנס למרכז.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תן ללחם לשבת על תבנית האפייה במשך 5-10 דקות להתקרר. ואז להסיר אותו מתלה כדי לקרר עוד קצת. אני חושב שהלחם הוא הטוב ביותר כאשר הוא עדיין חם ופשוט אפוי. לחמים מהירים כמו זה, המסתמכים על סודה לשתיה לחימום, הם בדרך כלל נאכל הטוב ביותר זמן קצר לאחר שהם אפויים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

לחם סודה עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "