לחם עגבניות
אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, לחם עגבניות עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכון לנסות. אתה מקבל לחם שמגיש 32. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 102 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו שמן זית, בזיליקום, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 43%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אפיית לחם: לחם עגבניות, גבינה ובייקון, אפיית לחם: לחם מערבולת עגבניות-פסטו, ו לחם עגבניות ובייקון (למכונת לחם).
הוראות
בקערה גדולה שלבו 3 כוסות קמח, סוכר, שמרים, מלח, אורגנו, אבקת שום, בזיליקום ורוזמרין. בסיר גדול מחממים את מיץ העגבניות, רוטב העגבניות והשמן ל -120 מעלות צלזיוס -130, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את החומרים היבשים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים. מעצבים לשתי כיכרות.
מניחים בשני 8 אינץ ' משומנים. 4 אינץ'. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 30 דקות.
אופים בחום של 375 כ 35-40 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהמחבתות להתקררות על מדפי תיל.