לחם פיצה עם עגבניות צלויות
המתכון פיצה לחם עם עגבניות קלויות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו-17 דקות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 17 מנות. אם יש לך גבינת פרמזן, שמן זית, נקניק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פיצה לבנה עם עגבניות צלויות, פיצת לחם צרפתי עם פסטו ועגבניות מיובשות, ו פיצה בסגנון רומי עם עגבניות שרי קלויות (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק עגבניות עם הבא 3 מרכיבים בקערה גדולה; להפיץ על החלק התחתון של צלחת אפייה 12x8 אינץ'.
אופים 1 שעה; מגניב. קוצצים עגבניות בגסות, שומר כל מיצים.
נקניק חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם; לנקז, במידת הצורך. מערבבים בתרד; מבשלים על חום בינוני 2 עד 3 דקות. או רק עד התרד הוא נבול, ערבוב מדי פעם. מערבבים עגבניות, מיצים שמורים ו 2 כפות. פרמזן.
מניחים לחם, חותכים צדדים למעלה, על תבנית אפייה; למעלה עם חצי המוצרלה. מכסים בתערובת נקניק.
אופים 12 דקות.* למעלה עם מוצרלה ופרמזן שנותרו.
אופים 8 דקות. או עד מוצרלה נמס.