קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות15
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם פירות מסוכרים

לחם פירות מסוכרים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לכם מלח, שקדים blanched, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו וידוי # 67: מכור אגוזי מלך מסוכרים, המבקשים עזרה... משמש ולחם אגוז מסוכר, מגש פירות מסוכרים, ו Panettone עם פירות מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז 8 x 5 אינץ ' כיכר פח ביסודיות. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה קטנה, לנצח את הביצים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים חלב וחמאה מומסת או קיצור ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
חלבחלב
4
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח וקינמון לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
מוסיפים סוכר, מכינים פירות ואגוזים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
סוכרסוכר
אגוזיםאגוזים
6
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת פירות ואגוזים, ערבוב בדיוק מספיק כדי להתמזג. הפוך את הבלילה לפחית משומנת.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
ביצהביצה
7
בואו לעמוד במשך 20 דקות.
8
מניחים מחבת במרכז התנור על מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
אופים במשך 60 עד 70 דקות. הפעל על מתלה תיל, ולאפשר להתקרר במשך כמה שעות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור