לחם פירות מסוכרים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לכם מלח, שקדים blanched, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו וידוי # 67: מכור אגוזי מלך מסוכרים, המבקשים עזרה... משמש ולחם אגוז מסוכר, מגש פירות מסוכרים, ו Panettone עם פירות מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
גריז 8 x 5 אינץ ' כיכר פח ביסודיות. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה קטנה, לנצח את הביצים היטב.
מוסיפים חלב וחמאה מומסת או קיצור ומערבבים היטב.
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח וקינמון לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים סוכר, מכינים פירות ואגוזים ומערבבים היטב.
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת פירות ואגוזים, ערבוב בדיוק מספיק כדי להתמזג. הפוך את הבלילה לפחית משומנת.
מניחים מחבת במרכז התנור על מתלה באמצע.
אופים במשך 60 עד 70 דקות. הפעל על מתלה תיל, ולאפשר להתקרר במשך כמה שעות לפני חיתוך.