לחם פסטו-גבינה בגריל
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 311 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פסטו בזיליקום, לחם, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו לחם סודה אירי גבינה בגריל עם פסטו, פיצת לחם צרפתי בגריל עם פסטו פטריות וגבינת פונטינה, ו Jarlsberg בגריל עם אספרגוס מגולח וarugula פסטו + ערכת גבינה בגריל בגידה! (מתכונים דומים).
הוראות
גזור גיליון 18x18 אינץ ' של רדיד כבד חובה.
כיכר לחם חתוכה לחצי לאורכו.
מניחים לחם, גבינות יחד, על נייר; לעטוף בבטחה באמצעות חותמות לקפל כפול, המאפשר מקום להרחבת חום.
כאשר הגריל מחומם, מניחים לחם עטוף על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם מעל גחלים בינוניים; מכסים גריל. מבשלים 10 עד 12 דקות, מסתובבים ומתהפכים מדי פעם, עד שהלחם חם והגבינה מותכת.
בזהירות לפתוח לחם כדי לאפשר קיטור לברוח. כיכר נפרדת ל 2 חצאים; לחתוך כל אחד ל 6 חתיכות.