לחם פרג
לחם פרג הוא צמחוני לחם. והוא יספק כ 32 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם תמצית שקדים, אבקת אפייה, זרעי פרגוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), ו תערובת לחם פרג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, פרג זרעים ומלח. בקערה אחרת, להכות את הביצים, חלב, שמן, תמצית שקדים וחמאה טעם. מערבבים לתוך מרכיבים יבשים רק עד רטוב.
יוצקים לשני משומן 8-in. אקס-4-אין. מחבתות.
אופים ב 350° במשך 55-60 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מתלי תיל כדי להתקרר לחלוטין.