קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

לחם צ'דר-שמיר

לחם צ'דר-שמיר
לחם צ'דר-שמיר דורש כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 4 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 124 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, גראס שמיר, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: מרק צ'דר ברוקולי, לחם Panera Copycat , לחם בירה צ'דר צ'ילה ולחם גבינת צ'דר ג'לאפנו .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים קמח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
מים חמים (115 מעלות פרנהייט)מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשהחמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2
חותכים פנימה חמאה עד לפירורים; מערבבים פנימה את הגבינה והשמיר. בקערה קטנה, טורפים ביצה וחלב; יוצקים לחומרים יבשים ומערבבים רק עד להרטיב. (הבלילה תהיה סמיכה מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדולנקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדול
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמירשמיר
קמח ארפס (כגון PAN®)קמח ארפס (כגון PAN®)
קישוטי ממתקיםקישוטי ממתקים
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשהחמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
3
יוצקים לתוך 8 אינץ' משומן. x 4 אינץ'. תבנית לחם.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שבוצעו בדיקות הלחם. מצננים בתבנית 10 דקות לפני שמוציאים לרשת.
מרכיבים שתצטרך
4 1/4 עד 1/2 כוסות קמח לכל מטרה (13 1/8 אונקיות)4 1/4 עד 1/2 כוסות קמח לכל מטרה (13 1/8 אונקיות)
ציוד שתשתמש בו
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, או סוג האגוזים האהוב עליך1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, או סוג האגוזים האהוב עליך
(מומלץ: מוכן)(מומלץ: מוכן)