לחם צ'דר-שמיר
לחם צ'דר-שמיר דורש כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 4 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 124 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, גראס שמיר, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: מרק צ'דר ברוקולי, לחם Panera Copycat , לחם בירה צ'דר צ'ילה ולחם גבינת צ'דר ג'לאפנו .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים קמח וסוכר.
חותכים פנימה חמאה עד לפירורים; מערבבים פנימה את הגבינה והשמיר. בקערה קטנה, טורפים ביצה וחלב; יוצקים לחומרים יבשים ומערבבים רק עד להרטיב. (הבלילה תהיה סמיכה מאוד.)
יוצקים לתוך 8 אינץ' משומן. x 4 אינץ'. תבנית לחם.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שבוצעו בדיקות הלחם. מצננים בתבנית 10 דקות לפני שמוציאים לרשת.