לחם צרפתי שומשום
המתכון לחם צרפתי שומשום יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. צופה בדמות שלך? זה חלב חינם מתכון צמחוני יש 139 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 32. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד טוב כמו לחם. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, שומשום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 33%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו מרק בצל צרפתי בציפוי פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון, אפיית לחם: לחם לבן שומשום מהיר ואיטי, ו טוסט צרפתי שומשום עם מרמלדה כתומה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את הסוכר, השמן, המלח ו -4 כוסות הקמח; מקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. מחלקים לשניים.
מגלגלים כל חצי ל -15 אינץ'. איקס 10-ב. מלבן.
מגלגלים מצד ארוך; אוטמים היטב.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על תבנית אפייה משומנת מפוזרת בקמח תירס.
מקציפים חלבון ביצה ומים; מברישים מעל כיכרות.
מפזרים שומשום. מכסים בניילון מרוסס בתרסיס בישול; מניחים לתפיחה עד שכמעט הוכפל, כ-30 דקות.
בעזרת סכין חדה מאוד, בצע ארבעה חתכים אלכסוניים רדודים לרוחב החלק העליון.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 25 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהתבנית ומצננים על רשת.