לחם קוף בצל-חרדל
בצל-חרדל קוף לחם הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, עירית, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם הקוף Grands / לחם קוף קל {מושלם לבקרי חג!}, לחם קוף קרמל (AKA לחם בועה), ו לחם קוף.
הוראות
בסיר, להמיס 3 כפות של החמאה.
מוסיפים את החלב והסוכר וחום רק עד חם.
העברה לקערה גדולה, מערבבים בשמרים ולתת לעמוד עד קצף, 5 דקות. מערבבים את הקמח ו 1 1/2 כפיות מלח עד הבצק דביק נוצר. להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ללוש עד חלקה, 5 דקות. תשמן את הקערה ותחזיר לה את הבצק. לכסות עם פלסטיק ולתת לעמוד במקום ללא טיוטה עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
חמאה צינור 10 אינץ ' או מחבת שמרים. Punch למטה את הבצק ולחלק אותו ל 4 חתיכות.
מגלגלים כל חתיכה לתוך יומן 12 אינץ ' וחותכים כל יומן ב 12 חתיכות שוות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מרכך, 6 דקות. מערבבים בחרדל, עירית וקורנית.
מוסיף את 4 כפות הנותרים של חמאה; מערבבים עד נמס. מתבלים קלות במלח ומעבירים לקערה הגדולה כדי להתקרר מעט.
מוסיפים חצי מכדורי הבצק והופכים למעיל בתערובת הבצל. מסדרים את הכדורים בתחתית המחבת. חזור עם כדורי הבצק הנותרים. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד עד עלה לחלק העליון של המחבת, על 1 שעה.
אופים את הלחם בשליש התחתון של התנור במשך 25 דקות, או עד הזהב. מכסים את המחבת באופן רופף בנייר כסף, מפחיתים את טמפרטורת התנור ל-375 ואופים במשך 30 דקות, או עד שהם עולים.
תן ללחם להתקרר במחבת למשך 15 דקות. מניחים צלחת הפוכה על גבי ולהפוך את הלחם על זה. הניחו צלחת נוספת על גבי והפכו את הלחם כך שהוא יהיה בצד ימין למעלה. לפרוץ לחמניות או לחתוך לפרוסות.