לחם קינמון-Bun
לחם קינמון-לחמניה יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. לכי לחנות וקחי מרגרינה עם מקל, סוכר מגורען, חלב חם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון, בננה קינמון צ'יפס לחם עם ציפוי סוכר קינמון, ו קינמון-סוכר קינמון-קינמון-לחם סרט.
הוראות
כדי להכין לחם, להמיס שמרים 1 כף סוכר מגורען בחלב חם בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים בחמאה 1/4 כוס, וניל וחלמונים ביצה. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מוסיפים 4 1/2 כוסות קמח, 3 כפות סוכר מגורען, ומלח לתערובת שמרים; מערבבים כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. אגרוף בצק למטה, ולתת לנוח 5 דקות. תתחלקו לשניים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מלבן 14 x 7 אינץ ' על משטח מקומח.
מערבבים את הסוכר החום וקינמון.
מפזרים כל מנה בצק עם חצי תערובת סוכר חום, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מגלגלים כל מלבן בצק בחוזקה, מתחילים עם קצה קצר, לוחצים בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר, צובטים תפרים ומסתיים לאטום.
חותכים כל גליל בצק לרוחב ל 3 חתיכות.
מניחים 3 חתיכות, לחתוך את הצדדים, לתוך כל 2 (8 x 4 אינץ') מחבתות כיכר מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
לחשוף בצק, ואופים ב 350 במשך 35 דקות או עד כיכרות השחמה על תחתית נשמע חלול כאשר טפח. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל, ולהסיר מחבתות.
מברשת צמרות כיכרות עם שימורים מומסים. כיכרות מגניבות על המדף.
כדי להכין את זיגוג, להכות 1 חמאת כף במהירות נמוכה של מערבל עד שמנת.
להוסיף מרכיבים שנותרו, להכות רק עד מעורבב.