לחם קינמון תוצרת בית
לחם קינמון תוצרת בית יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 267 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם קמח, חמאה, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. נסו לחם קינמון תוצרת בית, לחם קינמון וצימוקים תוצרת בית, ו רול קינמון תוצרת בית למשוך לחם בנפרד (מתכונים דומים).
הוראות
חום עד חם מאוד, אבל לא להרתיח. אפשר להתקרר עד עדיין חם למגע, אבל לא חם.
מפזרים שמרים מעל, מערבבים בעדינות, ומאפשרים לשבת במשך 10 דקות.
לשלב קמח ו salt.In קערה של מיקסר חשמלי, לערבב סוכר וביצים עם חיבור ההנעה עד בשילוב.
יוצקים בתערובת חלב / חמאה / שמרים ומערבבים לשלב.
מוסיפים חצי מהקמח ומכים במהירות בינונית עד לשלב.
מוסיף את החצי השני ומכה עד בשילוב. לעבור לקרס בצק מצורף ומכה / ללוש בצק במהירות בינונית במשך עשר דקות. אם הבצק דביק מדי, להוסיף 1/4 כוס קמח ולהכות שוב במשך 5 דקות.
מחממים קערת ערבוב מתכת או זכוכית כך שהוא חם.
טפטוף בשמן קנולה קטן, ואז לזרוק את הבצק בשמן מעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושמים אותה במקום חמים ומכניס אורחים לפחות 2 שעות. להפוך את הבצק על משטח העבודה.
להתגלגל לתוך מלבן מסודר לא רחב יותר מאשר מחבת כיכר אתה הולך להשתמש, ועל 18 עד 24 סנטימטרים. למרוח עם 2 כפות חמאה מומסת.
מערבבים סוכר וקינמון יחד, ואז מפזרים באופן שווה על הבצק מרוח החמאה. החל בקצה המרוחק, מגלגלים בצק לכיוונך, שומרים עליו הדוק ומכיל. צבטו תפר לאטום. מחבת כיכר למרוח עם חמאה רכה.
מניחים בצק, תפר למטה, במחבת. מכסים בניילון נצמד ומאפשרים לעלות במשך 2 שעות. מחממים תנור ל 350 מעלות.
מערבבים ביצה קטנה עם חלב, ולמרוח מעל.
אופים במשך 40 דקות על מתלה באמצע / תחתון בתנור.
הסר מן המחבת ולאפשר לחם להתקרר. חותכים ומגישים, או להכין טוסט קינמון או טוסט צרפתי עם זה.יאמי!