לחם קלסי טוסקני
לחם קלסי טוסקני הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, מלח ים גס, שתי חבילות 0.6-אונקיה שמרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית, מייפל קלוי ירקות & בייקון פריך Flatbread אתגר נהדר, ו עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי.
הוראות
יוצקים 1 כוס מים פושרים לתוך קערה קטנה; מפזרים שמרים.
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, כ -10 דקות.
מניחים 2 כוסות קמח בקערה גדולה. תבריאו במרכז הקמח.
יוצקים תערובת שמרים לתוך היטב. באמצעות מזלג, מערבבים עד הבצק מגיע יחד. ללוש בקערה, הוספת קמח מספיק 1/4 כוס בכל פעם כדי ליצור בצק דביק מעט.
העברה למשטח עבודה משוריין. ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 10 דקות. קערת מעיל עם 1 כף שמן.
מוסיפים בצק; פונים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
בואו לעמוד באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל, על 1 שעה 15 דקות.
מברשת 11 אינץ ' קוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת או אפייה גיליון עם 1 כף שמן. אגרוף למטה בצק. הפעל על משטח עבודה משוריין וצורה לתוך 11 אינץ ' עגול.
מעבירים בצק למחבת טארט מוכנה או לתבנית אפייה. כיסוי רופף עם פלסטיק.
תן לעלות עד הבצק כמעט הוכפל, כ -30 דקות.
מחממים תנור ל 204°. לחץ על קצות האצבעות לתוך הבצק, יצירת חריצים.
מברשת עם הנותרים 2 כפות שמן.
אופים עד הזהב, על 28 דקות. לחם מגניב במחבת על מתלה 10 דקות.
הסר לחם מן המחבת; מגניב לחלוטין.