לחם שטוח Herbed
לחם שטוח Herbed דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 303 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בצל, עלי רוזמרין, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: לחם שטוח Herbed, לחם שטוח Herbed, ו עוגיית חמאה פריכה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מרדדים בצק פיצה לכ -1 אינץ ' עבה.
מפזרים באופן שווה עם בצל ועשבי תיבול, לקפל לרבעים ללוש 3 עד 4 פעמים לשלב באופן שווה עשבי תיבול. רפורמה בבצק לכדור ומניחים בקערה קטנה המצופה בשמן זית קלות. להפריש לנוח במשך 20 דקות. בינתיים, בסיר קטן על אש נמוכה להמיס את החמאה עם השום.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה או מחבת גדולה על חום בינוני.
מגלגלים את הבצק לבערך 1/8 אינץ ' עובי.
מברשת 1 צד עם שמן זית ולשים בצד שמן על מחבת גריל. לבשל עד הזהב, על 4 דקות.
מברשת את הצד השני של הבצק עם שמן, להעיף, ולבשל עוד 4 דקות.
הסר מחבת גריל, מברשת 1 צד עם חמאת שום ומפזרים באופן שווה עם מלח.
חותכים לרצועות 2 אינץ ' ומגישים.