סלט פירות ים לחג המולד (קאפון מאגרו) הוא ללא חלב ופסקאטרי מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 31 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. צאו לחנות ואספו פילה בקלה, שמן זית, חומץ יין ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. עם כפית ציון 96%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלט פירות ים לחג המולד (קפון מאגרו), קנלוני די מאגרו, ו שאריות חג המולד: סלט רוסטביף עם רוטב לסלט חומץ אורז צ'יפוטלה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
הקציפו את החומץ, הרוזמרין, מיץ הלימון, השום וגרידת הלימון בקערה בינונית עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים פנימה בהדרגה את השמן, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
גרידת לימון
רוזמרין
חומץ
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
1
הוסף מספיק מים קרים לסיר גדול וכבד כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את השעועית הירוקה, הגזר והכרובית. מבשלים עד שהם פריכים-רכים, 5 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הירקות ומניחים בקערה להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
שעועית ירוקה
ירק
גזר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
1
מוסיפים את היין למי הבישול של הירקות. כוונו את האש כך שהנוזל בקושי רותח.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מים
יין
2
מוסיפים את בקלה ומבשלים עד לבישול, כ -5 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את בקלה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קוד
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
3
מוסיפים לסיר את הצדפות והשרימפס. מכסים ומבשלים עד שכל הצדפות נפתחו והשרימפס מבושלים ואטומים במרכז, 4 עד 5 דקות. מחק צדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
צדפות
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מסירים את הסיר מהאש.
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
להרכבת הסלט: מסדרים את הגזר, השעועית הירוקה והכרובית על מגש גדול. מסדרים מעל את השרימפס, הצדפות והקלה.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
שעועית ירוקה
גזר
שרימפס
צדפות
קוד
6
מזלפים מחצית מהרוטב. מסדרים את טריזי הלימון והסלק סביב קצה הפלטה
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
סלק
7
מגישים את הקפון מאגרו עם לחם קלוי ואת הרוטב שנותר לצד.