לחם שטוח בגריל
לחם שטוח בגריל הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 345 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל, בצק פיצה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו לחם שטוח בגריל ומעליו בצל מקורמל וגבינה כחולה, טבולה ירקות קלויים עם לחם שטוח בגריל ורוטב יוגורט-טחינה, ו לחם שטוח רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לבינוני.מחלקים את הבצק ל -2 מנות שוות.
מרדדים כל מנה למלבן בעובי של כ -1 / 4 אינץ'.
מברישים צד אחד של כל מלבן ב 1/2 כף שמן ומתבלים ב 1/4 כפית מהמלח ו 1/4 כפית מהפלפל.
מעבירים את הבצק לגריל, בצד משומן כלפי מטה. סגור את המכסה. מבשלים עד שהבצק מתחיל לבעבע בחלקו העליון, כ -3 דקות. עובדים במהירות, מברישים כל מלבן ב 1/2 כף שמן ומתבלים במלח ופלפל שנותרו. הופכים ומבשלים עד להזהבה ופריכה בתחתית, 2 עד 3 דקות נוספות.
מברישים כל נתח לחם שטוח בשמן שנותר ומפזרים את הטימין.