קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול

לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול
לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול יכול להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. האוכל הביא לך אותו. אם יש לך שמרים, סוכר מגורען, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה אדיר. מתכונים דומים: לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול, בצל ירוק בגריל וסלט בטטה עם Chèvre חם, ו כופתאות ריקוטה עם Chèvre & Herbs.

הוראות

1
לטאטא את המים והסוכר יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד בועות התערובת, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיף את הקמח, מלח, שמן זית נמדד ומערבבים במהירות נמוכה עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד ונראה שאגי, על 2 דקות.הגדל את המהירות למדיום והמשיך לערבב עד שהבצק אלסטי וחלק, כ -10 דקות. בינתיים, מעיל קערה גדולה ערבוב עם שמן ומניח אותו בצד.כאשר הבצק מוכן, ליצור אותו לכדור, למקם אותו בקערה משומנת, ולהפוך אותו מעיל בשמן. מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני מלא במים מלוחים בנדיבות ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחי האדמה מבושלים רק דרך, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסננים את תפוחי האדמה ולתת להם להתקרר מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3
חותכים אותם לתוך 1/8 אינץ סיבובים ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים 1 כף של השמן הנמדד (מניחים את הכפית הנותרת בצד), מתבלים במלח ופלפל, וזורקים בעדינות למעיל; מניחים בצד.לאחר שהבצק עלה, מחממים חצי מגריל גז או פחם לגובה (כ-450°F עד 288°) והחצי השני עד נמוך (כ-250°f עד300). אבק קל גיליון אפייה 18 על 13 אינץ ' עם קמח.אגרוף הבצק למטה ולהפוך אותו על תבנית אפייה מוכן. שימוש בידיים שלך, למתוח ולעצב אותו לתוך מלבן 16-by-12 אינץ מחוספס.לשפשף את הסורגים גריל בנדיבות עם מגבת טבול בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
אגרוףאגרוף
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מברישים את החלק העליון של הבצק בשמן, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים אותו בצד השמן בצד החם של הגריל. כיסוי וגריל ללא הפרעה עד שהבצק מנופח וסימני גריל הופיעו בתחתית, כ -2 עד 3 דקות.הפוך את הבצק עם מרית או מלקחיים ולהעביר אותו למחצית הקרירה של הגריל. מפזרים באופן שווה על המוצרלה. מסדרים את תפוחי האדמה המנוסים מעל המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מפזרים את הציוד באופן שווה על תפוחי האדמה.כיסוי וגריל, סיבוב לחם הפנים במידת הצורך כדי למנוע כל כתמים חמים, עד התחתון הוא חרוך קלות והגבינה נמסה, על 5 עד 8 דקות. בינתיים, מניחים את עשבי תיבול פתיתי פלפל אדום בקערה גדולה, טפטוף עם 1 כפית הנותרים של שמן נמדד, העונה עם מלח ופלפל, ולזרוק לשלב; להפריש.כאשר לחם הפנים נעשה, להעביר אותו קרש חיתוך ומפזרים את סלט עשבי תיבול באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
לחם שטוחלחם שטוח
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
חותכים לפרוסות ומגישים.