קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול

לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול
לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול יכול להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. האוכל הביא לך אותו. אם יש לך שמרים, סוכר מגורען, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה אדיר. מתכונים דומים: לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול, בצל ירוק בגריל וסלט בטטה עם Chèvre חם, ו כופתאות ריקוטה עם Chèvre & Herbs.

הוראות

1
לטאטא את המים והסוכר יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד בועות התערובת, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את הקמח, מלח, שמן זית נמדד ומערבבים במהירות נמוכה עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד ונראה שאגי, על 2 דקות.הגדל את המהירות למדיום והמשיך לערבב עד שהבצק אלסטי וחלק, כ -10 דקות. בינתיים, מעיל קערה גדולה ערבוב עם שמן ומניח אותו בצד.כאשר הבצק מוכן, ליצור אותו לכדור, למקם אותו בקערה משומנת, ולהפוך אותו מעיל בשמן. מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני מלא במים מלוחים בנדיבות ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחי האדמה מבושלים רק דרך, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים את תפוחי האדמה ולתת להם להתקרר מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
חותכים אותם לתוך 1/8 אינץ סיבובים ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים 1 כף של השמן הנמדד (מניחים את הכפית הנותרת בצד), מתבלים במלח ופלפל, וזורקים בעדינות למעיל; מניחים בצד.לאחר שהבצק עלה, מחממים חצי מגריל גז או פחם לגובה (כ-450°F עד 288°) והחצי השני עד נמוך (כ-250°f עד300). אבק קל גיליון אפייה 18 על 13 אינץ ' עם קמח.אגרוף הבצק למטה ולהפוך אותו על תבנית אפייה מוכן. שימוש בידיים שלך, למתוח ולעצב אותו לתוך מלבן 16-by-12 אינץ מחוספס.לשפשף את הסורגים גריל בנדיבות עם מגבת טבול בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
אגרוףאגרוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מברישים את החלק העליון של הבצק בשמן, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים אותו בצד השמן בצד החם של הגריל. כיסוי וגריל ללא הפרעה עד שהבצק מנופח וסימני גריל הופיעו בתחתית, כ -2 עד 3 דקות.הפוך את הבצק עם מרית או מלקחיים ולהעביר אותו למחצית הקרירה של הגריל. מפזרים באופן שווה על המוצרלה. מסדרים את תפוחי האדמה המנוסים מעל המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מפזרים את הציוד באופן שווה על תפוחי האדמה.כיסוי וגריל, סיבוב לחם הפנים במידת הצורך כדי למנוע כל כתמים חמים, עד התחתון הוא חרוך קלות והגבינה נמסה, על 5 עד 8 דקות. בינתיים, מניחים את עשבי תיבול פתיתי פלפל אדום בקערה גדולה, טפטוף עם 1 כפית הנותרים של שמן נמדד, העונה עם מלח ופלפל, ולזרוק לשלב; להפריש.כאשר לחם הפנים נעשה, להעביר אותו קרש חיתוך ומפזרים את סלט עשבי תיבול באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
לחם שטוחלחם שטוח
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
חותכים לפרוסות ומגישים.