לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול
לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול יכול להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. האוכל הביא לך אותו. אם יש לך שמרים, סוכר מגורען, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה אדיר. מתכונים דומים: לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול, בצל ירוק בגריל וסלט בטטה עם Chèvre חם, ו כופתאות ריקוטה עם Chèvre & Herbs.
הוראות
לטאטא את המים והסוכר יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד בועות התערובת, על 10 דקות.
מוסיף את הקמח, מלח, שמן זית נמדד ומערבבים במהירות נמוכה עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד ונראה שאגי, על 2 דקות.הגדל את המהירות למדיום והמשיך לערבב עד שהבצק אלסטי וחלק, כ -10 דקות. בינתיים, מעיל קערה גדולה ערבוב עם שמן ומניח אותו בצד.כאשר הבצק מוכן, ליצור אותו לכדור, למקם אותו בקערה משומנת, ולהפוך אותו מעיל בשמן. מכסים בניילון נצמד.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני מלא במים מלוחים בנדיבות ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחי האדמה מבושלים רק דרך, על 12 עד 15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ולתת להם להתקרר מעט, על 10 דקות.
חותכים אותם לתוך 1/8 אינץ סיבובים ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים 1 כף של השמן הנמדד (מניחים את הכפית הנותרת בצד), מתבלים במלח ופלפל, וזורקים בעדינות למעיל; מניחים בצד.לאחר שהבצק עלה, מחממים חצי מגריל גז או פחם לגובה (כ-450°F עד 288°) והחצי השני עד נמוך (כ-250°f עד300). אבק קל גיליון אפייה 18 על 13 אינץ ' עם קמח.אגרוף הבצק למטה ולהפוך אותו על תבנית אפייה מוכן. שימוש בידיים שלך, למתוח ולעצב אותו לתוך מלבן 16-by-12 אינץ מחוספס.לשפשף את הסורגים גריל בנדיבות עם מגבת טבול בשמן זית.
מברישים את החלק העליון של הבצק בשמן, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים אותו בצד השמן בצד החם של הגריל. כיסוי וגריל ללא הפרעה עד שהבצק מנופח וסימני גריל הופיעו בתחתית, כ -2 עד 3 דקות.הפוך את הבצק עם מרית או מלקחיים ולהעביר אותו למחצית הקרירה של הגריל. מפזרים באופן שווה על המוצרלה. מסדרים את תפוחי האדמה המנוסים מעל המוצרלה.
מפזרים את הציוד באופן שווה על תפוחי האדמה.כיסוי וגריל, סיבוב לחם הפנים במידת הצורך כדי למנוע כל כתמים חמים, עד התחתון הוא חרוך קלות והגבינה נמסה, על 5 עד 8 דקות. בינתיים, מניחים את עשבי תיבול פתיתי פלפל אדום בקערה גדולה, טפטוף עם 1 כפית הנותרים של שמן נמדד, העונה עם מלח ופלפל, ולזרוק לשלב; להפריש.כאשר לחם הפנים נעשה, להעביר אותו קרש חיתוך ומפזרים את סלט עשבי תיבול באופן שווה מעל.