קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול

לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול
לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול יכול להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. האוכל הביא לך אותו. אם יש לך שמרים, סוכר מגורען, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה אדיר. מתכונים דומים: לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול, בצל ירוק בגריל וסלט בטטה עם Chèvre חם, ו כופתאות ריקוטה עם Chèvre & Herbs.

הוראות

1
לטאטא את המים והסוכר יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד בועות התערובת, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיף את הקמח, מלח, שמן זית נמדד ומערבבים במהירות נמוכה עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד ונראה שאגי, על 2 דקות.הגדל את המהירות למדיום והמשיך לערבב עד שהבצק אלסטי וחלק, כ -10 דקות. בינתיים, מעיל קערה גדולה ערבוב עם שמן ומניח אותו בצד.כאשר הבצק מוכן, ליצור אותו לכדור, למקם אותו בקערה משומנת, ולהפוך אותו מעיל בשמן. מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני מלא במים מלוחים בנדיבות ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחי האדמה מבושלים רק דרך, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים את תפוחי האדמה ולתת להם להתקרר מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
חותכים אותם לתוך 1/8 אינץ סיבובים ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים 1 כף של השמן הנמדד (מניחים את הכפית הנותרת בצד), מתבלים במלח ופלפל, וזורקים בעדינות למעיל; מניחים בצד.לאחר שהבצק עלה, מחממים חצי מגריל גז או פחם לגובה (כ-450°F עד 288°) והחצי השני עד נמוך (כ-250°f עד300). אבק קל גיליון אפייה 18 על 13 אינץ ' עם קמח.אגרוף הבצק למטה ולהפוך אותו על תבנית אפייה מוכן. שימוש בידיים שלך, למתוח ולעצב אותו לתוך מלבן 16-by-12 אינץ מחוספס.לשפשף את הסורגים גריל בנדיבות עם מגבת טבול בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
אגרוףאגרוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מברישים את החלק העליון של הבצק בשמן, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים אותו בצד השמן בצד החם של הגריל. כיסוי וגריל ללא הפרעה עד שהבצק מנופח וסימני גריל הופיעו בתחתית, כ -2 עד 3 דקות.הפוך את הבצק עם מרית או מלקחיים ולהעביר אותו למחצית הקרירה של הגריל. מפזרים באופן שווה על המוצרלה. מסדרים את תפוחי האדמה המנוסים מעל המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מפזרים את הציוד באופן שווה על תפוחי האדמה.כיסוי וגריל, סיבוב לחם הפנים במידת הצורך כדי למנוע כל כתמים חמים, עד התחתון הוא חרוך קלות והגבינה נמסה, על 5 עד 8 דקות. בינתיים, מניחים את עשבי תיבול פתיתי פלפל אדום בקערה גדולה, טפטוף עם 1 כפית הנותרים של שמן נמדד, העונה עם מלח ופלפל, ולזרוק לשלב; להפריש.כאשר לחם הפנים נעשה, להעביר אותו קרש חיתוך ומפזרים את סלט עשבי תיבול באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לחם שטוחלחם שטוח
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
חותכים לפרוסות ומגישים.

מרכיבים