לחם שטוח בצל מקורמל גביני
מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 192 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 8 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שומשום, מלח, בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו לחם שטוח בצל מקורמל גביני, לחמים שטוחים מקורמלים-בצל עם קרוצ'לי פראוצ' ה, ו בירה גבינה מקורמלת בצל ומטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 1/2 כפות שמן במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ו 1/8 כפית מלח; הקפיצו 8 דקות או עד שהבצל מקורמל קלות.
מברישים לחמים שטוחים עם 1 1/2 כפיות שמן שנותרו. מערבבים יחד ריקוטה, שום ושאר 1/8 כפית מלח בקערת ערבוב קטנה, ומורחים על לחמים שטוחים. למעלה באופן שווה עם גבינות בצל קרמל.
מניחים לחמים שטוחים על תבנית אפייה גדולה, ואופים 12 דקות או עד שהגבינה נמסה ולחמים שטוחים פריכים.
מפזרים בזיליקום ותפוז כתום, וחותכים לפרוסות.
לגימה: דומיין דה באומרד קרמנט דה לואר "קארט טורקיז", נ.ב., 50% צ 'נין בלאן, 50% קברנה פרנק (21 דולר):" נוכחותם של תפוחים ירוקים ופטל זהוב משתלבת בצורה מדהימה עם תערובת הגבינות והשומשום השחור.
מוסיפים את חומציות האור מן היין המבעבע הזה וזה משחק נהדר."- מייקל ולו, מומחה מבעבע ממסעדת בית הכרכרות בשיקגו