לחם שטוח עם חומוס שעועית לבנה, בצל מקורמל, זיתים שחורים ואנשובי לבן ספרדי
לחם שטוח עם חומוס שעועית לבנה, בצל מקורמל, זיתים שחורים ואנשובי לבן ספרדי הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו חומוס שעועית לבנה עם אנשובי ופטרוזיליה, לחם שטוח עם שרימפס וחומוס שעועית לבנה, ו בצל מקורמל & שעועית לבנה Flatbread (מתכונים דומים).
הוראות
1
מורחים כל לחם שטוח עם חלק מהחומוס, ואז למעלה עם בצל מקורמל, זיתים, אנשובי.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
אנשובי
לחם שטוח
חומוס
זיתים
מורחים
2
מקשטים עם עלי טימין טריים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
3
חותכים לפרוסות ומגישים.
4
במערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לשלב את השמרים, סוכר, ומים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
5
מערבבים במשך 1 דקה על מהירות נמוכה ולתת לעמוד עד התערובת רק מתחיל בועה. לצרף את וו הבצק ולהוסיף הן קמחים והמלח לתערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמרים
מלח
6
מערבבים עד שהוא יוצר מסה; הבצק צריך להיות דביק. המשך להוסיף קמח נוסף, במידת הצורך, עד פני השטח הוא יבש מספיק כדי להתמודד ויבש מספיק כדי לגלגל.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
7
מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות, להתגלגל לתוך כדורים, מברשת קלות עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
שמן בישול
8
מניחים על משטח משוריין ומכסים את הכדורים בניילון נצמד ובד נקי ונותנים הוכחה במשך 2 שעות בטמפרטורת החדר; או, מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות, מכסים, ונותנים הוכחה לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
9
מחממים גריל או מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גריל
תנור
10
כדי ליצור לחם שטוח, לטפוח כל פיסת בצק החוצה לתוך דיסק 5 אינץ ' ומפזרים בנדיבות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
בצק
קמח לכל מטרה
11
גלגל כל דיסק, על משטח מקומח, למעגל בקוטר 10 אינץ'. לנקב את הבצק בנדיבות עם מזלג כדי למנוע ממנו עולה. גריל או לאפות כל אחד על אבן פיצה או מחבת גיליון משומנת קלות במשך כ 5 דקות או עד הבצק מתחיל לקבל פריך על הקצוות אבל עדיין נשאר לעיס.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
תנור
גריל
מחבת
12
מניחים שעועית, שום, הריסה, מיץ לימון, טחינה בקערה של מעבד מזון ולעבד עד חלקה. עם ריצת המכונה, מוסיפים לאט את שמן הזית עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.;
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
שמן זית
Harissa
שום
טחינה
שעועית
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
13
מחממים שמן וחמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מוסיפים את הבצל והסוכר ומבשלים לאט עד חום זהוב עמוק, ערבוב מדי פעם.