לחם שטוח עם שרימפס וחומוס שעועית לבנה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם שטוח עם שרימפס וחומוס שעועית לבנה, בצל מקורמל & שעועית לבנה Flatbread, ו טונאן וסלט שעועית לבנה פיצה בלחם שטוח {בגידה!}.
הוראות
1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, מערבבים יחד מים, שמרים, וסוכר עד מומס, על 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
קערה
2
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות. בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מוסיפים לתערובת שמרים ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמרים
4
להוסיף שמן ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב, על 30 שניות. עבור לקרס בצק ומערבבים במהירות בינונית עד שהבצק אלסטי ומתרחק מהצדדים, כ -8 דקות. (הבצק צריך להרגיש מוצק ולח, אבל לא דביק.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
5
שמן קל קערה גדולה. בעדינות לעצב בצק לכדור ולהעביר לקערה. להתהפך כמה פעמים כדי מעיל קל עם שמן, ואז לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם (80°F כדי 29°, לראות הערות השף) עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
6
בעוד הבצק עולה, מתלה מיקום קרוב לתחתית התנור העליון עם אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה. מחממים תנור ל 232° במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
פיצה סטון
תנור
7
הגדר רולים חלקים של מכונת פסטה על הגדרה רחבה (ראה הערות השף). מחלקים בצק ל 6 חלקים שווים. מכסים 5 חלקים בניילון נצמד. צורת חתיכה שנותרה לתוך מלבן מחוספס להאכיל דרך רולים פעם להשתטח לתוך בערך 12 על ידי מלבן 4 אינץ', כ 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
פסטה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
עטיפת פלסטיק
8
העברת לחם שטוח לסדין אפייה גדול, אבק עם קמח, העליון עם גיליון נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
9
מגלגלים את השברים השטוחים הנותרים באותו אופן, לערום בין שכבות של נייר קלף. מכסים בניילון נצמד עד שמוכנים לאפות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
עטיפת פלסטיק
תנור
10
להעביר 1 או יותר flatbreads לאבן פיצה שחומם מראש ואופים בקבוצות עד נפוח מעט אבל עדיין חיוור, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
תנור
11
העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. תשאירי את התנור דולק. עשו קדימה: ניתן להכין מראש וקפוא, עטוף בחוזקה בנייר אפייה ועטיפת פלסטיק, עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
עטיפת פלסטיק
מתלה תיל
תנור
1
העברת שיני שום ל 6 אינץ ' מרובע של נייר, טפטוף עם 1 כפית שמן זית, מפזרים 1/8 כפית מלח, לעטוף בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
שמן זית
מלח
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
2
אופים עד למכרז, כ 45 דקות. לפתוח ולתת מגניב. לעשות קדימה: שום קלוי יכול להיות מוכן מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוי
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
לסחוט שיני שום מן העור לתוך מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיפים שעועית לבנה, נותרות 2 כפיות שמן זית, חומץ, מיץ לימון, טחינה, רוזמרין, ונשארו 1 כפית מלח ופירה עד חלקה, כ 2 דקות. עשו קדימה: החומוס יכול להיות מוכן מראש ומקורר במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שעועית לבנה
שמן זית
רוזמרין
חומץ
חומוס
טחינה
מלח
1
בסיר גדול, כבד על חום נמוך בינוני, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים בצל וסוטא, ערבוב מדי פעם, עד מעט שקוף ומתחילים לרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים סוכר ו 4 כפיות מים ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 12 דקות. מערבבים במלח ופלפל, ולאחר מכן להעביר לקערה בינונית להתקרר. לעשות קדימה: בצל יכול להיות מוכן מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
בסיר גדול וכבד מעל חום מתון, מחממים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
להוסיף כרישה וsauté, ערבוב מדי פעם, עד רך שקוף, על 8 דקות. מערבבים במלח ופלפל, ולאחר מכן להעביר לקערה בינונית להתקרר. עשה קדימה: כרישה יכול להיות מוכן מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כרישה
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מתלה עמדה ליד החלק התחתון של התנור העליון עם אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה. מחממים תנור ל 232° במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
פיצה סטון
תנור
2
מברישים כל לחם עם שמן זית וממרחים עם חומוס. לפזר בצל כרישה מעל ולמעלה עם פרוסות לימון שרימפס. לפזר עם גבינה, ואז מפזרים מלח ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
לחם שטוח
שמן זית
גבינה
חומוס
בצל
שרימפס
מורחים
כרישה
לימון
מלח
3
להעביר 1 או יותר flatbreads לאבן פיצה שחומם מראש ואופים בקבוצות עד תוספות מחוממות דרך גבינה נמסה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
תנור
4
העברת לוחות שטוחים ללוח חיתוך גדול העליון עם ירקות מיקרו. באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך 6 פרוסות דקות לשרת מיד.