קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

לחם שטוח עם שרימפס וחומוס שעועית לבנה

לחם שטוח עם שרימפס וחומוס שעועית לבנה
לחם שטוח עם שרימפס וחומוס שעועית לבנה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם שטוח עם שרימפס וחומוס שעועית לבנה, בצל מקורמל & שעועית לבנה Flatbread, ו טונאן וסלט שעועית לבנה פיצה בלחם שטוח {בגידה!}.

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, מערבבים יחד מים, שמרים, וסוכר עד מומס, על 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
2
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות. בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים לתערובת שמרים ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
4
להוסיף שמן ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב, על 30 שניות. עבור לקרס בצק ומערבבים במהירות בינונית עד שהבצק אלסטי ומתרחק מהצדדים, כ -8 דקות. (הבצק צריך להרגיש מוצק ולח, אבל לא דביק.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
5
שמן קל קערה גדולה. בעדינות לעצב בצק לכדור ולהעביר לקערה. להתהפך כמה פעמים כדי מעיל קל עם שמן, ואז לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם (80°F כדי 29°, לראות הערות השף) עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
6
בעוד הבצק עולה, מתלה מיקום קרוב לתחתית התנור העליון עם אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה. מחממים תנור ל 232° במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
7
הגדר רולים חלקים של מכונת פסטה על הגדרה רחבה (ראה הערות השף). מחלקים בצק ל 6 חלקים שווים. מכסים 5 חלקים בניילון נצמד. צורת חתיכה שנותרה לתוך מלבן מחוספס להאכיל דרך רולים פעם להשתטח לתוך בערך 12 על ידי מלבן 4 אינץ', כ 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
פסטהפסטה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
העברת לחם שטוח לסדין אפייה גדול, אבק עם קמח, העליון עם גיליון נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מגלגלים את השברים השטוחים הנותרים באותו אופן, לערום בין שכבות של נייר קלף. מכסים בניילון נצמד עד שמוכנים לאפות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
10
להעביר 1 או יותר flatbreads לאבן פיצה שחומם מראש ואופים בקבוצות עד נפוח מעט אבל עדיין חיוור, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
11
העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. תשאירי את התנור דולק. עשו קדימה: ניתן להכין מראש וקפוא, עטוף בחוזקה בנייר אפייה ועטיפת פלסטיק, עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
1
העברת שיני שום ל 6 אינץ ' מרובע של נייר, טפטוף עם 1 כפית שמן זית, מפזרים 1/8 כפית מלח, לעטוף בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
אופים עד למכרז, כ 45 דקות. לפתוח ולתת מגניב. לעשות קדימה: שום קלוי יכול להיות מוכן מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לסחוט שיני שום מן העור לתוך מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מוסיפים שעועית לבנה, נותרות 2 כפיות שמן זית, חומץ, מיץ לימון, טחינה, רוזמרין, ונשארו 1 כפית מלח ופירה עד חלקה, כ 2 דקות. עשו קדימה: החומוס יכול להיות מוכן מראש ומקורר במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שעועית לבנהשעועית לבנה
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
חומץחומץ
חומוסחומוס
טחינהטחינה
מלחמלח
1
בסיר גדול, כבד על חום נמוך בינוני, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים בצל וסוטא, ערבוב מדי פעם, עד מעט שקוף ומתחילים לרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים סוכר ו 4 כפיות מים ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 12 דקות. מערבבים במלח ופלפל, ולאחר מכן להעביר לקערה בינונית להתקרר. לעשות קדימה: בצל יכול להיות מוכן מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
בסיר גדול וכבד מעל חום מתון, מחממים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להוסיף כרישה וsauté, ערבוב מדי פעם, עד רך שקוף, על 8 דקות. מערבבים במלח ופלפל, ולאחר מכן להעביר לקערה בינונית להתקרר. עשה קדימה: כרישה יכול להיות מוכן מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מתלה עמדה ליד החלק התחתון של התנור העליון עם אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה. מחממים תנור ל 232° במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
2
מברישים כל לחם עם שמן זית וממרחים עם חומוס. לפזר בצל כרישה מעל ולמעלה עם פרוסות לימון שרימפס. לפזר עם גבינה, ואז מפזרים מלח ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
לחם שטוחלחם שטוח
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
חומוסחומוס
בצלבצל
שרימפסשרימפס
מורחיםמורחים
כרישהכרישה
לימוןלימון
מלחמלח
3
להעביר 1 או יותר flatbreads לאבן פיצה שחומם מראש ואופים בקבוצות עד תוספות מחוממות דרך גבינה נמסה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
4
העברת לוחות שטוחים ללוח חיתוך גדול העליון עם ירקות מיקרו. באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך 6 פרוסות דקות לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סכיןסכין

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית לבנה, שטופה ומרוקנתשעועית לבנה, שטופה ומרוקנת7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין טרי, קצוץ דקרוזמרין טרי, קצוץ דק5עד 6 שיני שום, unpeeledעד 6 שיני שום, unpeeled1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיקרו ירוקים מעורבים, כגון ארוגולה תינוקמיקרו ירוקים מעורבים, כגון ארוגולה תינוק1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4כרישה, לבן וירוק חלקים בלבד, שטף לחתוך לקוביות בינוניותכרישה, לבן וירוק חלקים בלבד, שטף לחתוך לקוביות בינוניות1לימון, חצוי לאורך מאוד דק פרוסלימון, חצוי לאורך מאוד דק פרוס2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרימיץ לימון טרי11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולה לצחצוח לחם שטוחשמן זית כתית מעולה לצחצוח לחם שטוח21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל ספרדי, לחתוך לקוביות בינוניותבצל ספרדי, לחתוך לקוביות בינוניות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות Grana Padano או Parmigiano-גבינת רג'יאנו, מגורד דק (עלאונקיות Grana Padano או Parmigiano-גבינת רג'יאנו, מגורד דק (על454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס מתוק כגון ציפור צוחקת הקאריביים*, קלופים ומבושליםשרימפס מתוק כגון ציפור צוחקת הקאריביים*, קלופים ומבושלים2חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון11 כף אורגנו מיובשטחינהטחינה2חתיכות טופי הית' ברחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (105°f עד 115°F)מים חמים (105°f עד 115°F)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ לבןחומץ לבן