זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד גם לחם יקר עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם שמרים, סוכר, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 61%. מתכונים דומים: חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קרמל קינמון {ומטבל תפוחים קרמל מדהים!}, חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קרמל קינמון {ומטבל תפוחים קרמל מדהים!}, ו לחם תפוח שטוח.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור, עם אבן פיצה אם משתמשים בו, ל -400 מעלות צלזיוס. ללחם השטוח: מותחים כל חתיכת בצק דק, מאבקים בקמח.
מעבירים לקליפת פיצה או לתבנית אפייה הפוכה מאובקת בקמח או קמח תירס. אופים במשך כ 4 דקות כל אחד. מילואים. לציפוי התפוחים: מניחים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את החמאה ולאחר הקצפה מוסיפים את התפוחים ומבשלים עד להשחמה קלה מבחוץ, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
6
מוסיפים את הברנדי לזלילה (יש להקפיד על להבה), ואז מוסיפים את הסוכר החום, הצימוקים הזהובים, מיץ הלימון, תמצית הווניל, הקינמון והמלח, ומבשלים על אש נמוכה עד שהתפוחים רכים והרוטב מסמיך מעט, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
צימוקים זהובים
כָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 קורטים ציפורן טחון
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מסירים מהאש ומעליהם את הבצק האפוי עם תוספת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מכניסים חזרה לתנור לעוד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
חותכים עם גלגל פיצה, מאבקים בסוכר קונדיטורים ומגישים חם עם גלידת וניל.
הופכים את הבצק על משטח מקומח. מחלקים ויוצרים את הבצק ל -4 כדורים חלקים ומהודקים. מכסים באופן רופף במגבת מטבח מקומחת ומניחים במקום חמים לתפיחה נוספת למשך 30 עד 45 דקות. פעם עלה, להשתמש באופן מיידי או לעטוף ולהקפיא עד מוכן לשימוש, עבור עד 2 שבועות.