קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שטוח תפוח קרמל

לחם שטוח תפוח קרמל
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד גם לחם יקר עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם שמרים, סוכר, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 61%. מתכונים דומים: חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קרמל קינמון {ומטבל תפוחים קרמל מדהים!}, חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קרמל קינמון {ומטבל תפוחים קרמל מדהים!}, ו לחם תפוח שטוח.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור, עם אבן פיצה אם משתמשים בו, ל -400 מעלות צלזיוס. ללחם השטוח: מותחים כל חתיכת בצק דק, מאבקים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מרדדים כל בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מעבירים לקליפת פיצה או לתבנית אפייה הפוכה מאובקת בקמח או קמח תירס. אופים במשך כ 4 דקות כל אחד. מילואים. לציפוי התפוחים: מניחים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את החמאה ולאחר הקצפה מוסיפים את התפוחים ומבשלים עד להשחמה קלה מבחוץ, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
6
מוסיפים את הברנדי לזלילה (יש להקפיד על להבה), ואז מוסיפים את הסוכר החום, הצימוקים הזהובים, מיץ הלימון, תמצית הווניל, הקינמון והמלח, ומבשלים על אש נמוכה עד שהתפוחים רכים והרוטב מסמיך מעט, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
כָּתֵףכָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מסירים מהאש ומעליהם את הבצק האפוי עם תוספת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מכניסים חזרה לתנור לעוד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
חותכים עם גלגל פיצה, מאבקים בסוכר קונדיטורים ומגישים חם עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
2
בקערה של מערבל לעמוד, להמיס את הסוכר במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים מעל את השמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מניחים לעמוד עד לקצף, בערך 10 דקות.
5
מוסיפים את שמן הזית והמלח לתערובת השמרים, ואז משתמשים בוו הבצק כדי לערבב פנימה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מערבבים עד שהבצק מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מוסיפים עוד קמח לפי הצורך ומאפשרים למכונה ללוש את הבצק עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
הופכים את הבצק על משטח מקומח ולשים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מניחים את הבצק בקערה משומנת והופכים לציפוי המשטח. מכסים את הקערה בניילון נצמד ולתת לעמוד במקום חמים עד הבצק הוכפל בגודל, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
הופכים את הבצק על משטח מקומח. מחלקים ויוצרים את הבצק ל -4 כדורים חלקים ומהודקים. מכסים באופן רופף במגבת מטבח מקומחת ומניחים במקום חמים לתפיחה נוספת למשך 30 עד 45 דקות. פעם עלה, להשתמש באופן מיידי או לעטוף ולהקפיא עד מוכן לשימוש, עבור עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה

מרכיבים

2מנותכף שמרים יבשים פעיליםכף שמרים יבשים פעילים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים375דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי זהב קלופים, חתוכים לטריזים (כ -4)תפוחי זהב קלופים, חתוכים לטריזים (כ -4)30דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר ממתקים, לאבקסוכר ממתקים, לאבק313דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק4שרימפס וורידיםקמח לכל מטרה, לספסל וקליפת פיצהקמח לכל מטרה, לספסל וקליפת פיצה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צימוקים זהוביםצימוקים זהובים0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון2חתיכות טופי הית' ברשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים73דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר חום בהירסוכר חום בהיר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, בתוספת יותר לשמן קערהשמן זית, בתוספת יותר לשמן קערה1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים משובחמלח ים משובח1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח0חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)946דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גלידת וניל שעועיתגלידת וניל שעועית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (113 מעלות צלזיוס)מים חמים (113 מעלות צלזיוס)