קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

לחם שיבולת שועל דבש השני

לחם שיבולת שועל דבש השני
דבש שיבולת שועל לחם השני יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 183 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם שמרים, מלח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו 50 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 21%. נסו לחם דבש שיבולת שועל, לחם שיבולת שועל דבש, ו לחם שיבולת שועל דבש עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה שלבו מים רותחים, שיבולת שועל, 1/2 כוס דבש, חמאה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
תן לעמוד במשך שעה 1.
3
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים לעמוד עד שמנת, כ -10 דקות.
5
יוצקים את תערובת השמרים לתערובת שיבולת השועל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים 2 כוסות קמח; מערבבים היטב. מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. כשהבצק נמשך, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -20 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים במטלית לחה ומניחים במקום חמים עד להכפלת נפח, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוציאים את הבצק ומניחים אותו על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ויוצרים כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
מניחים את הכיכרות לשתי תבניות כיכר משומנות קלות בגודל 9 על 5 אינץ'. מכסים את הכיכרות במטלית לחה ומניחים לתפוח עד להכפלת נפחם, כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
אופים בתנור שחומם מראש כ-30 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב ותחתית הכיכר נשמעת חלולה כשמקישים עליה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מוציאים כיכרות מהמחבתות, מברישים צמרות כיכרות עם 2 כפות דבש ומפזרים שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים