לחם שיבולת שועל דבש השני
דבש שיבולת שועל לחם השני יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 183 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם שמרים, מלח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו 50 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 21%. נסו לחם דבש שיבולת שועל, לחם שיבולת שועל דבש, ו לחם שיבולת שועל דבש עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערת ערבוב גדולה שלבו מים רותחים, שיבולת שועל, 1/2 כוס דבש, חמאה ומלח.
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים חמים.
מניחים לעמוד עד שמנת, כ -10 דקות.
יוצקים את תערובת השמרים לתערובת שיבולת השועל.
מוסיפים 2 כוסות קמח; מערבבים היטב. מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. כשהבצק נמשך, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -20 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים במטלית לחה ומניחים במקום חמים עד להכפלת נפח, בערך 1 שעה.
מוציאים את הבצק ומניחים אותו על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ויוצרים כיכרות.
מניחים את הכיכרות לשתי תבניות כיכר משומנות קלות בגודל 9 על 5 אינץ'. מכסים את הכיכרות במטלית לחה ומניחים לתפוח עד להכפלת נפחם, כ-40 דקות.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים בתנור שחומם מראש כ-30 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב ותחתית הכיכר נשמעת חלולה כשמקישים עליה.
מוציאים כיכרות מהמחבתות, מברישים צמרות כיכרות עם 2 כפות דבש ומפזרים שיבולת שועל.