לחם שיבולת שועל קולוניאלי לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לחם זה יש 329 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 24. אם יש לכם שמרים, מים, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 54%. נסו טוסט צרפתי ממולא קולוניאלי מבית הפנקייק הקולוניאלי, לחם שמרים קולוניאלי, ו פודינג תירס קולוניאלי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח המלא, שיבולת השועל, השמרים והמלח. בסיר קטן מחממים את המים, הדבש והחמאה ל 120 -130 -130 -.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
3
מוסיפים ביצה; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים. מעצבים לכיכרות עגולות או בצורת אליפסה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוף
7
מניחים על שני ניירות אפייה משומנים. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
בעזרת סכין חדה, בצע כמה חתכים "בצורת איקס" רדודים בחלק העליון של כל כיכר.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מפזרים שיבולת שועל נוספת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
10
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להשחמה.