לחם שיבולת שועל קינמון תפוח
לחם שיבולת שועל קינמון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מספק כ 6 מנות . . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, קינמון טחון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: 100% לחם שיבולת שועל קינמון תפוח עץ, תפוח מזוגג קינמון לחם שיבולת שועל, ו שיבולת שועל קינמון תפוח.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז וקמח מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך.
מערבבים ברסק תפוחים, קינמון וחבילת שיבולת שועל אחת. מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, להכות היטב עם כל תוספת.
מערבבים את סודה לשתייה וקמח.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ומפזרים מנות שנותרו של שיבולת שועל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי.