לחם שיפון מתובל דני (Sigtebrod)
לחם שיפון מתובל דני (Sigtebrod) עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 16 מנות . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מים חמים, חלב, קמח שיפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. . נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו אגס מתובל Aebelskivers (פנקייק דני) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב בסיר בינוני עד לצרוב בועות קטנות נוצרים סביב הקצוות, אבל רק לפני החלב מגיע לרתיחה.
הסר מחבת מחום ומערבבים במים, חמאה, מולסה, סוכר, גרידת תפוז, זרעי אניס, זרעי קימל, הל ומלח; מאפשרים לשלב ולקרר 30 דקות בטמפרטורת החדר.
באופה לחם, מערבבים את השמרים לתוך המים החמים ולתת לשבת במשך 5 דקות.
יוצקים את תערובת חלב מקורר ותבלינים לתוך מכונת הלחם עם תערובת השמרים.
מוסיפים את הקמח למכונת הלחם. הפעל את מכונת הלחם על מחזור הבצק.
גריז שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'. כאשר מחזור הבצק הושלם, להסיר את הבצק מהמכונה, לחלק לשניים, ליצור 2 כיכרות, ולמקם את מחבתות כיכר מוכן. לכסות ולאפשר לעלות במשך 30 דקות, או עד האצבע משאיר שקע קטן כאשר אתה לתקוע את הכיכרות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים את הלחם עד שהם נשמעים חלולים כאשר טפח על הקרקעית, 35 עד 40 דקות.
מברשת כיכרות חמות עם חמאה מומסת; מגניב לפני ההגשה.