לחם שיפון מתובל דני (Sigtebrod) עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 16 מנות . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מים חמים, חלב, קמח שיפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. . נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו אגס מתובל Aebelskivers (פנקייק דני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים חלב בסיר בינוני עד לצרוב בועות קטנות נוצרים סביב הקצוות, אבל רק לפני החלב מגיע לרתיחה.
באופה לחם, מערבבים את השמרים לתוך המים החמים ולתת לשבת במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מים
שמרים
4
יוצקים את תערובת חלב מקורר ותבלינים לתוך מכונת הלחם עם תערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
לחם
שמרים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחם
5
מוסיפים את הקמח למכונת הלחם. הפעל את מכונת הלחם על מחזור הבצק.
מרכיבים שתצטרך
לחם
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחם
6
גריז שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'. כאשר מחזור הבצק הושלם, להסיר את הבצק מהמכונה, לחלק לשניים, ליצור 2 כיכרות, ולמקם את מחבתות כיכר מוכן. לכסות ולאפשר לעלות במשך 30 דקות, או עד האצבע משאיר שקע קטן כאשר אתה לתקוע את הכיכרות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
7
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
אופים את הלחם עד שהם נשמעים חלולים כאשר טפח על הקרקעית, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מברשת כיכרות חמות עם חמאה מומסת; מגניב לפני ההגשה.