לחם שמיר טעים
מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם זרעי שמיר, ביצה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו לחם שמיר מתחיל עם בצק שמיר, לחם מחיטה מלאה טעים, ו לחם מאוית בריא וטעים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבצק: בקערה בינונית, מפזרים את השמרים מעל 1/2 כוס מים חמים (כ 110 מעלות F) בעדינות לנער את הקערה כדי לעזור לערבב את השמרים עם המים. להפריש עד מומס, כ -10 דקות.
בקערה של מערבל מצויד מצורף משוט, לשלב את קמח הלחם עם שאלוט, שמיר טרי, זרעי שמיר, זרעי שומר, זרעי שומשום, דבש, מולסה, נבט חיטה, מלח ופלפל.
מערבבים על מהירות בינונית-נמוכה להתמזג.
מערבבים את גבינת קוטג ' וביצה.
מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים לשלב.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת. מכסים במגבת ולשים במקום חם עד הוכפל נפח, 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות.
גריז מחבת כיכר 8 אינץ ' עם חמאה. בעדינות לדחוף את האוויר מהבצק.
שים את הבצק ישר במחבת ולכסות אותו שוב במגבת. לעזוב במקום חם לעלות במשך 1 שעה. בינתיים, מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
אופים את הלחם: להוריד את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
אופים את כיכר הלחם עד שהבציר עץ מוכנס למרכז יוצא נקי או שהטמפרטורה הפנימית של הלחם מגיעה ל -200 מעלות F, 30 עד 35 דקות.
תן ללחם לנוח על מדף לפחות 30 דקות לפני החיתוך. (או, אם אתה כמוני, לקרוע את הסוף ולכרסם אותו מיד כפי שאתה מחכה שאר כיכר להתקרר! הקרום ממכר.)