מתכון לחם תירס ירקות מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, תירס, קמח תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: לחם תירס מאפה ירקות, מלית לחם תירס דרום מערב עם תירס וצ'ילי ירוק, ו לחם תירס מחבת עם תירס קצוץ טרי ובייקון.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
תמרח חמאה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
בקערת ערבוב, לשלב את החומרים יבשים.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
4
מוסיפים את החומרים הנוזליים ומערבבים היטב. מקפלים בירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
5
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ואופים במשך 35 דקות, או עד הקצוות להפוך זהב ולמשוך מן הצדדים של המחבת.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בריון היל כרמים ריזלינג יבש. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.