לחם תירס לח וקל
לחם תירס לח וקל הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. ללחם הזה יש 326 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-84 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו לחם תירס רטוב Tex-Mex, לחם תירס לחה דבש, ו לחם תירס (מתוק ולח ) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. משמנים קלות צלחת אפייה 8 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את קמח התירס, קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את הביצים, החמאה והחמאה.
יוצקים את תערובת חלב החמאה לתוך תערובת קמח התירס ולקפל יחד עד שאין כתמים יבשים (הבלילה עדיין תהיה גבשושי).
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים עד העליון הוא חום זהוב ובוחן מוכנס לתוך אמצע לחם התירס יוצא נקי, על 20 עד 25 דקות.
הסר את לחם התירס מהתנור ולתת לו להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה.