קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם תירס מוקרם

לחם תירס מוקרם
המתכון מוקרם תירס תירס מוכן תוך כ-35 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן אפשרות לאוהבי האוכל הדרומי. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 248 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם ביצים, קמח תירס, תירס מוקרם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-454 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 47%. נסו לחם תירס מוקרם, מאפינס לחם תירס מוקרם, ו מאפינס לחם תירס מוקרם עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מכניסים מחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' לתנור.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
4
בקערה שלבו את קמח התירס, המלח, הסוכר, אבקת האפייה והסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח תירסקמח תירס
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מקציפים יחד כדי לשלב היטב.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
בקערה גדולה שלבו את החלב, הביצים והתירס המוקרם, תוך הקצפה יחד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
חלב-חמאהחלב-חמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת החלב ומערבבים לאיחוד. אם הבלילה לא תשפוך, מוסיפים עוד חלב חמאה לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
8
מערבבים את שמן הקנולה במחבת הברזל החם.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
אופים עד שלחם התירס מזהיב ומעיין חזרה למגע, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ניתן לשלב את דרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. סנט מ ' ריזלינג עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
סנט ריזלינג
סנט ריזלינג
סנט מ ' ריזלינג בהיר, עם ארומת האפרסק העדינה והמינרליות הסלעית האופיינית לקרקעות אבן החול הבלויות שנמצאות באזור פפלץ. זהו ריזלינג בעל גוף בינוני, לא יבש, עם פירותיות משובחת המתעכבת באהבה על החיך ואז דוהה בעדינות לגימור בינוני-ארוך וטעם יבש. ריזלינג מקסים ורב-תכליתי מבציר מעולה ומספק במיוחד.