לחם תירס נקניק
אם יש לכם חלב, נקניקיית חזיר בתפזורת, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה לא כל כך מדהים. מילוי נקניקיות לחם תירס, לחם תירס ומילוי נקניקיות, ו רוטב לחם תירס נקניק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת מבשלים את הנקניקיה והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והבצל רך; מסננים. בקערה שלבו קמח תירס, קמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים את התירס, החלב, הביצים והשמן.
יוצקים חצי לתוך 10-ב משומן. מחבת ברזל תנור.
מפזרים את תערובת הנקניקיות והגבינה.
מורחים מעל את תערובת קמח התירס שנותרה.
אופים בחום 425 למשך 45-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ללחם התירס יוצא נקי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
לחם תירס בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דום פריניון (כמוסה קרועה). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-329 דולר.
![דום פריניון (כמוסה קרועה)]()
דום פריניון (כמוסה קרועה)
צבע זהוב עם נצנוץ מדהים של ירוק. האף מורכב ואלגנטי. טעם קלוי ראשוני, כמו אגוזי לוז קלויים-אז הצעה של בריוש ודבש. על החיך, ההתקפה היא יוצאת דופן, נקייה, אפשר אפילו לומר מובנית היטב. קומפקטי ומוצק על החיך. אופי שומני וחומציות נראים מאוזנים לחלוטין. גימור ארוך, שמירה על רעננות ואפילו תקיפות עדינה, אדומה של פירות יבשים. זוהר, טוהר. אילן יוחסין והבחנה. תחושה של אלגנטיות ואיזון שולטים.