לחם תירס קאובוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל Cornbread קאובוי. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. אם יש לכם קמח תירס, קמח, רצועות פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם תירס קאובוי, לחם תירס טבעוני ללא גלוטן ומאפינס לחם תירס (100% דגנים מלאים), ו חמאה חומה, לחם תירס עם קרמבל לחם תירס. (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 8 אינץ ' מחבת ברזל יצוק עם 1 כפית שמן.
מניחים בתנור 400 במשך 10 דקות.
מערבבים את קמח התירס ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
מערבבים היטב את השמן שנותר, חלב חמאה, צ ' ילי וביצה בקערה.
מוסיפים לתערובת קמח תירס, ערבוב עד החומרים היבשים הם רטובים. מערבבים תירס. כף למחבת מחוממת מראש. סדר רצועות פלפל על גבי הבלילה.
אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש