לחם תכליתי
צריך לחם טבעוני? לחם רב-תכליתי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, שמן צמחי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם פוקצ'ה טבעוני רב-תכליתי, מטבל תכליתי, ו תערובת שיבולת שועל רב-תכליתית.
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות. משמנים קלות שני דפי אפייה.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם סוכר, מלח, שמן 1 כוס קמח; מערבבים היטב לשלב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות.
שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מחלקים את הבצק לשנים עשר חתיכות שוות ונוצרים לסבבים.
מניחים את הסיבובים על דפי אפייה מוכנים. מכסים את הלחמניות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד חום זהוב.
מניחים על מתלה תיל כדי להתקרר.