קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תפוחים הולנדי

לחם תפוחים הולנדי
מתכון זה מ טעם הבית דורש קמח, סודה לשתייה, תמצית ונילן וחמאה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם תפוחים הולנדי, הולך הולנדית: תפוח-ספייס חלב חמאה הולנדית התינוק, ו תינוק הולנדי תפוח (או פנקייק תפוחים גרמני).

הוראות

1
בקערה, חמאת שמנת וסוכר. מקציפים ביצים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב קמח, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה. מקפלים פנימה תפוח ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
3
יוצקים לתוך 9-ב משומן. 5 אינץ'. מחבת כיכר. לציפוי, שלבו את ארבעת המרכיבים הראשונים; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
מפזרים מעל הבלילה.
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 55-60 דקות או עד לסיום בדיקות הלחם. מצננים במחבת 10 דקות לפני שמוציאים לרשת.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת