לחם תפוחים הולנדי
מתכון זה מ טעם הבית דורש קמח, סודה לשתייה, תמצית ונילן וחמאה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם תפוחים הולנדי, הולך הולנדית: תפוח-ספייס חלב חמאה הולנדית התינוק, ו תינוק הולנדי תפוח (או פנקייק תפוחים גרמני).
הוראות
בקערה, חמאת שמנת וסוכר. מקציפים ביצים וניל.
שלב קמח, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה. מקפלים פנימה תפוח ואגוזים.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. 5 אינץ'. מחבת כיכר. לציפוי, שלבו את ארבעת המרכיבים הראשונים; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 55-60 דקות או עד לסיום בדיקות הלחם. מצננים במחבת 10 דקות לפני שמוציאים לרשת.