קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תפוחים זוקיני

לחם תפוחים זוקיני
לחם תפוח זוקיני עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך ביצים, סודה לשתייה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קישואים ולחם תפוחים, לחם קישואים תפוחים, ו קישואים, תפוח ולחם גזר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 2-9x5 מחבתות כיכר אינץ.
2
בקערה גדולה, לשלב ביצים, סוכר לבן, סוכר חום, שמן ווניל עד מעורבב היטב. בקערה נפרדת, לשלב קמח, סודה לשתייה, מלח וקינמון. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת ביצה. מקפלים אגוזי מלך, קישואים ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים לתוך מחבתות מוכנות.
4
אופים 1 שעה, או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
5
בואו מגניב מחבתות 10 דקות לפני הסרת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.