לחם תפוחים טעים
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: לחם חיטה טעים באמת (מכונת לחם), לחם בננה אגוזים טעים, ו לחם לבן טעים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מורחים פקאנים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים פקאנים בתנור שחומם מראש עד הזהב, 5 עד 7 דקות.
הסר פקאנים מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים קמח, סוכר חום, קינמון, סודה לשתייה, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, ומלח יחד בקערה גדולה. מערבבים רסק תפוחים, מים, שמן צמחי וחומץ יחד בקערה נפרדת. מערבבים תערובת רסק תפוחים לתוך תערובת קמח עד רק בשילוב; לקפל פקאנים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי, 50 עד 60 דקות. לחם מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני העברת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים
2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטעם מייפל לפי הטעם1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטורים3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוז2(חוֹרֶף)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה2(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב