קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תפוחים טעים

לחם תפוחים טעים
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: לחם חיטה טעים באמת (מכונת לחם), לחם בננה אגוזים טעים, ו לחם לבן טעים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
מורחים פקאנים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים פקאנים בתנור שחומם מראש עד הזהב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר פקאנים מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מערבבים קמח, סוכר חום, קינמון, סודה לשתייה, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, ומלח יחד בקערה גדולה. מערבבים רסק תפוחים, מים, שמן צמחי וחומץ יחד בקערה נפרדת. מערבבים תערובת רסק תפוחים לתוך תערובת קמח עד רק בשילוב; לקפל פקאנים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שמן צמחישמן צמחי
סוכר חוםסוכר חום
רסק תפוחיםרסק תפוחים
קינמוןקינמון
חומץחומץ
מוסקטמוסקט
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי, 50 עד 60 דקות. לחם מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני העברת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת