לחם תפוחים לח מתוק
לחם תפוחים לח מתוק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הלחם שלך. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו תפוח, תפוחים, שיבולת שועל התגלגל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו תפוח קינמון לחם מתוק, עוגת תפוחים לחה, ו מאפינס תפוחים לחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
מקציפים בקערה 1/2 כוס חמאה מרוככת עם 1/2 כוס סוכר לבן וממתיק סוכרלוז עד לקבלת קרם. מקציפים פנימה ביצים, רסק תפוחים, תמצית וניל, 1/2 כפית קינמון, אגוז מוסקט ופלפל אנגלי עד לקבלת תערובת חלקה.
מערבבים 2 כוסות קמח, סודה לשתיה ומלח יחד בקערה נפרדת; מערבבים לתערובת חמאה, לסירוגין עם חלב חמאה עד לאיחוד פשוט. מקפלים פנימה תפוחים ואגוזי מלך קצוצים וגרוסים.
יוצקים את הבלילה לתבנית הכיכר המוכנה.
מערבבים בקערה 1/3 כוס קמח, שיבולת שועל מגולגלת, 2 כפות סוכר לבן, סוכר חום ו 1/2 כפית קינמון; חותכים פנימה 3 כפות חמאה קרה עד שהתערובת פירורית.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר במרכז הלחם יוצא נקי, 55 עד 60 דקות. מצננים בתבנית למשך 10 דקות לפני שמוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.