לחם תרד-גבינה
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך זרעי קימל, תרד, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: תרד וגבינה ממולא לחם צרפתי, 3 גבינה תרד שטוח לחם פיצה, ו עוף ממולא גבינה & לחם פיצה תרד.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. תחתית שומן וצדדים של מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם קיצור.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל החומרים למעט תרד ביסודיות; להכות עם כף 1 דקה. מערבבים בתרד.
אופים 55 עד 65 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 20 דקות; להסיר מחבת מתלה קירור.