קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמי כף תירס בודדים

לחמי כף תירס בודדים
ניתן להכין את המתכון לחמי כף תירס בודדים תוך כ-40 דקות. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 102 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ רשת מזון דורש קמח תירס, בצל ירוק, תירס מוקרם וביצים. זה עובד היטב כתוספת משתלמת מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 21%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לחמי סודה איריים בודדים, מקלות תירס דרומיים של לחמים מהירים, ו לחם כף תירס.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס מצפים כל כוס של תבנית מאפינס בת 12 כוסות בתרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקציפים יחד את קמח התירס, הקמח, המלח ואבקת האפייה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מקציפים יחד את התירס המוקרם והחלמונים בקערה גדולה. מערבבים פנימה את תערובת קמח התירס, הבצל הירוק והצ ' יפוטלה. מקציפים את החלבונים בקערה גדולה אחרת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים כשליש מחלבוני הביצה לתערובת התירס כדי להבהיר אותה ואז מקפלים פנימה את יתרת החלבונים עד שלא נותרו סטייקים של לבן.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
כף את הבלילה לכוסות המאפינס (הן יהיו מלאות מאוד) ואופה עד שהיא תפוחה וזהובה, 20 עד 25 דקות. מצננים את לחמי הכף למשך 5 דקות במחבתות. הפעל מרית דקה סביב הקצוות של כל אחת מהן כדי להשתחרר ואז הסר את הלחמים מהמחבתות.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.