לחמים שטוחים בצל מקורמל עם קרם פרש
מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו זרעי ניגלה, קמח, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: גבינה בקרמל בצל Flatbreads, גבינה בקרמל בצל Flatbreads, ו פנקייק ריקוטה קוקוס עם קרם בננה קרם חמאה.
הוראות
לטאטא 1/4 כוס בתוספת 1 כף מים חמים ושמרים בקערה קטנה; בואו לעמוד עד שמרים הוא מומס, על 10 דקות.
מערבבים קמח, זרעי ניגלה, ומלח בקערה בינונית.
להוסיף תערובת שמרים ומערבבים עם כף עץ עד תערובת גושים יחד.
להוסיף חמאה; לערבב עד incorporated. להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות ללוש עד חלקה אלסטית, על 5 דקות. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים; מגלגלים כל אחד לכדור.
מניחים על תבנית אפייה; מכסים בניילון נצמד. (ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור מכוסה ומקרר.)
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים טריזי בצל למחבת ומבשלים מבלי לפנות עד תחילת חום, על 7 דקות. בזהירות להפוך בצל; להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל עד בצל רך וחום, מדי פעם ערבוב בעדינות, על 10 דקות.
להוסיף טימין ודבש; לבשל 1 דקה. מערבבים בחומץ. העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
הסר מחבת מחום. מגניב. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
בואו בצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל, על 1 שעה.
מקציפים קרם פרש וביצה בקערה קטנה כדי להתמזג. מערבבים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מפזרים 2 גליונות אפייה מגולפות קלות עם קמח סולת.
מרדדים את כל כדור בצק לסיבוב 5 אינץ'.
להעביר 3 סיבובים לכל תבנית אפייה מוכנה.
תן לנוח 10 דקות. לנקב את הבצק עם מזלג.
מורחים 1 כף נדיבה תערובת קרם fraîche על כל עיגול בצק, משאיר 1/4 אינץ ' גבול רגיל. מסדרים בצל באופן שווה על גבי כל; טפטוף קל עם תערובת crème fraîche (תערובת עשויה לשפוך על קצוות הבצק).
אופים לחם שטוח עד קרום הם נפוחים וזהב, על 12 דקות.
העברה לצלחות; מפזרים עירית.
* זמין בכמה סופרמרקטים, בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.