לחמניות אוכמניות מזוגגות כתומות
לחמניות אוכמניות מזוגגות כתומות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ביסקוויטים עם אוכמניות מזוגגות, לימון מזוגג בריא-ביסקוויטים אוכמניות, ו ביסקוויטים כתומים מזוגגים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר; לערבב ביסודיות.
חותכים בחמאה באמצעות 2 מזלגות או בלנדר מאפה. חתיכות חמאה צריך להיות מצופה בקמח דומה פירורים.
בקערה אחרת, לערבב חלב חמאה וביצה יחד, ולאחר מכן להוסיף לתערובת הקמח.
מערבבים רק כדי לשלב, לעשות לא overwork את הבצק.
רול אוכמניות בקמח מעיל, זה יעזור למנוע את הפרי לשקוע לתחתית של הלחמניה כאשר אפוי. מקפלים את האוכמניות לבלילה, נזהרים לא להיפצע. זרוק כפות גדולות של הבלילה על גיליון עוגיות ungreased.
אופים במשך 15 עד 20 דקות עד חום. מגניב לפני החלת זיגוג כתום.
כדי להכין זיגוג תפוזים: לשלב חמאה, סוכר, גרידת תפוזים, ומיץ מעל דוד כפול. מבשלים עד חמאה וסוכר נמסים ותערובת התעבה.
הסר מהחום והכה עד חלק וקריר מעט.
טפטוף או מברשת על גבי ביסקוויטים ולתת זיגוג לקבל מעורפל וקשוח.