קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות אוכמניות עם זיגוג לימון

לחמניות אוכמניות עם זיגוג לימון
לחמניות אוכמניות עם זיגוג לימון יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 436 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו לחמניות אוכמניות עם זיגוג לימון, לחמניות אוכמניות עם זיגוג לימון, ו לחמניות אוכמניות עם מתכון זיגוג לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מנפים יחד את המרכיבים היבשים; הקמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר. באמצעות 2 מזלגות או בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה כדי מעיל את החתיכות עם הקמח. התערובת צריכה להיראות כמו פירורים גסים. מקפלים את האוכמניות לתוך הבלילה. הקפד לא מחית או לפגוע אוכמניות כי צבע חזק שלהם ידמם לתוך הבצק. הפוך באר במרכז ויוצקים את השמנת הכבדה. מקפלים הכל יחד רק כדי לשלב; לא overwork את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אוכמניותאוכמניות
שמנת כבדהשמנת כבדה
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
לחץ על הבצק על משטח מקומח קל לתוך מלבן על 12 על ידי 3 על ידי 1 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
חותכים את המלבן ב 1/2 ואז לחתוך את החתיכות ב 1/2 שוב, נותן לך 4 (3 אינץ') ריבועים.
6
חותכים את הריבועים ב 1/2 באלכסון כדי לתת לך את צורת המשולש הקלאסי.
7
מניחים את הלחמניות על גיליון עוגיות ungreased לצחצח את צמרות עם קצת שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים במשך 15 עד 20 דקות עד יפה וחום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו לקרר את הלחמניות קצת לפני שאתה להחיל את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
10
אתה יכול לעשות את זיגוג לימון בדוד כפול, או לחלופה פשוטה יותר, אתה יכול zap אותו במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מיקרוגלמיקרוגל
11
מערבבים את מיץ הלימון עם ממתקים ' עד מומס בקערה חסינת חום על סיר של מים רותחים לשיטת הדוד הכפול, או בקערה בטוחה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
סירסיר
12
להקציף את החמאה ואת גרידת לימון. או להפציץ את הזיגוג במשך 30 שניות או להמשיך לטאטא בדוד הכפול.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
13
לטאטא את הזיגוג כדי להחליק את כל גושים, ואז לטפטף את הזיגוג מעל החלק העליון של הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
תן לזה להגדיר דקה לפני ההגשה.