לחמניות ארוחת ערב פרמזן שום
לחמניות ארוחת ערב פרמזן שום דורש כ 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 268 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו לחם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל טחון, קמח, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו גלילי פרמזן שום קלים, לא ללוש שום פרמזן לחמניות ארוחת ערב, ו לחמניות פרמזן לארוחת ערב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים, 1/2 כוס קמח, סוכר, ומים חמים בקערה. לכסות ולתת לנוח במקום חם עד מבעבע, על 15 עד 20 דקות.
מערבבים במלח, שמן זית וביצה.
מערבבים היטב ומערבבים הנותרים 1 3/4 כוס קמח כדי ליצור בצק רופף, דביק כי מתרחק מן הצדדים של הקערה. מכסים במגבת לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 עד 1 1/2 שעות.
אגרוף למטה לגרד את הבצק מן הצדדים של הקערה. הפעל על משטח מקומח קלות.
מפזרים יותר קמח וצורה לתוך מלבן.
רול החוצה למלבן כ 10x12 אינץ', על 1/2 אינץ ' עבה.
מברשת עם חמאה מומסת; מפזרים שום, גבינת Parmagiano-רג ' יאנו, פלפל שחור, קאיין, ופטרוזיליה.
לחץ על קצה אחד שטוח ארוך של המלבן ומברשת עם מים. מהצד השני, להתגלגל באופן שווה לתוך יומן. לחץ על התפר יחד כדי לאטום.
העברה לתבנית אפייה, בצד לחתוך למעלה. אם יש צורך, לחתוך ' X ' בחלק העליון של כל גליל לחשוף מילוי.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מברשת כל גליל עם שמן זית.
מפזרים עוד גבינה. לכסות ולתת לעלות עד מעט נפוח, על 20 עד 30 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות זהובות חום, כ 20 דקות.