לחמניות דביקות שוקולד-פקאן
לחמניות דביקות שוקולד-פקאן דורשות כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 273 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . מתאים ל-20 מנות. תמורת 49 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חצאי פקאן, ציפוי קוקוס-פקאן, נשיקות שוקולד חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 29% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחמניות דביקות פקאן , לחמניות דביקות דלעת ולחמניות דביקות הטובות ביותר .
הוראות
מורחים ציפוי על החלק התחתון של 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. מסדרים אגוזי פקאן מעל הציפוי; לְהַפְרִישׁ.
משטחים כל ביסקוויט ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי.
מניחים נשיקת שוקולד במרכז כל ביסקוויט. מעלים את שולי הבצק וצובטים לאטימה. מסדרים ביסקוויטים, כשהצד השטוח כלפי מטה, מעל אגוזי הפקאן.
אופים ב-400 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת 5 דקות. הופכים על צלחת הגשה; להגיש מיד.