לחמניות דלעת ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות דלעת ללא גלוטן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, מסטיק קסנטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו לחמניות דלעת ללא גלוטן, לחמניות דלעת ללא גלוטן, ו לחמניות צימוקים שוקולד ללא גלוטן דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר קלף. בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח דוחן, קמח דורה, קמח אורז לבן, סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan, קינמון, אגוז מוסקט, שיני זנגביל. באמצעות הידיים או חותך מאפה, לחתוך חמאה למרכיבים יבשים עד לא חתיכות גדולות של חמאה להישאר.
תערובת צריכה להידמות קמח תירס גס.
בקערה קטנה, להקציף יחד מחית דלעת, חצי וחצי, וביצה.
מוסיפים למרכיבים יבשים. מערבבים עד שנוצר בצק רטוב. הפוך את הבצק לסדין מכין. ספריי העליון של הבצק בקלילות עם ספריי בישול nonstick. באמצעות הידיים שלך, לטפוח את הבצק לעיגול על 1/2 אינץ ' עבה. השתמש בסכין חדה וחתך את הבצק ל 8 או 12 טריזים.
אופים עד חום זהוב, כ 18 דקות.
הסר מחבת מהתנור. חתוך שוב את הפרוסות במהירות. לפעמים הם נשארים יחד במהלך האפייה. אפשר ביסקוויטים להתקרר על המחבת.
הכן את זיגוג וניל מערבבים יחד אבקת סוכר, חצי וחצי, ווניל יחד בקערה קטנה. הזיגוג צריך לזרום בקלות מכפית. אם זה לא מוסיף כפית נוספת של חצי וחצי לזיגוג.
מניחים מדף קירור תיל על פיסת נייר קלף. כפית את הזיגוג באופן שווה על לחמניות מקורר. אפשר זיגוג להקשיח. הכן את זיגוג הדלעת. בקערה קטנה, מערבבים יחד אבקת סוכר, מחית דלעת, חצי וחצי, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, וציפורן. זיגוג צריך להיות עבה.
טפטוף זיגוג מעל כל לחמניה. אם אין לך שקית צנרת, מניחים זיגוג לתוך שקית כריך פלסטיק לגזור אחת הפינות לעשות שקית או זיגוג דק עם חצי וחצי טפטוף ממזלג על ביסקוויטים.