קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות דלעת ללא גלוטן

לחמניות דלעת ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות דלעת ללא גלוטן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, מסטיק קסנטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו לחמניות דלעת ללא גלוטן, לחמניות דלעת ללא גלוטן, ו לחמניות צימוקים שוקולד ללא גלוטן דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר קלף. בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח דוחן, קמח דורה, קמח אורז לבן, סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan, קינמון, אגוז מוסקט, שיני זנגביל. באמצעות הידיים או חותך מאפה, לחתוך חמאה למרכיבים יבשים עד לא חתיכות גדולות של חמאה להישאר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
קמח דורהקמח דורה
קמח דוחןקמח דוחן
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
תערובת צריכה להידמות קמח תירס גס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
3
בקערה קטנה, להקציף יחד מחית דלעת, חצי וחצי, וביצה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
דלעת משומרדלעת משומר
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים למרכיבים יבשים. מערבבים עד שנוצר בצק רטוב. הפוך את הבצק לסדין מכין. ספריי העליון של הבצק בקלילות עם ספריי בישול nonstick. באמצעות הידיים שלך, לטפוח את הבצק לעיגול על 1/2 אינץ ' עבה. השתמש בסכין חדה וחתך את הבצק ל 8 או 12 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
אופים עד חום זהוב, כ 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מחבת מהתנור. חתוך שוב את הפרוסות במהירות. לפעמים הם נשארים יחד במהלך האפייה. אפשר ביסקוויטים להתקרר על המחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הכן את זיגוג וניל מערבבים יחד אבקת סוכר, חצי וחצי, ווניל יחד בקערה קטנה. הזיגוג צריך לזרום בקלות מכפית. אם זה לא מוסיף כפית נוספת של חצי וחצי לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חצי וחציחצי וחצי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מניחים מדף קירור תיל על פיסת נייר קלף. כפית את הזיגוג באופן שווה על לחמניות מקורר. אפשר זיגוג להקשיח. הכן את זיגוג הדלעת. בקערה קטנה, מערבבים יחד אבקת סוכר, מחית דלעת, חצי וחצי, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, וציפורן. זיגוג צריך להיות עבה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חצי וחציחצי וחצי
דלעת משומרדלעת משומר
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
העברת זיגוג לשקית צנרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
טפטוף זיגוג מעל כל לחמניה. אם אין לך שקית צנרת, מניחים זיגוג לתוך שקית כריך פלסטיק לגזור אחת הפינות לעשות שקית או זיגוג דק עם חצי וחצי טפטוף ממזלג על ביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן