לחמניות האביב חזיר וירקות
אם יש לכם שמן צמחי, שמן בישול, פטריות שיטאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Sriracha אגרולים ירקות סויה, לחמניות האביב עוף וירקות, ו גלילי האביב קינואה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות בקערה קטנה, מערבבים את החזיר עם קורנפלור, רוטב סויה, יין, סוכר, ו 1/4 מלח כפית. תניח בצד.
חום 1 כף שמן בווק מעל חום גבוה עד עישון.
מוסיפים כרוב, מתבלים במלח, ומבשלים, מערבבים ומשליכים מדי פעם, עד שהתרככו ונבלו, כ -2 דקות.
הוסף נבטי שעועית ולהמשיך לבשל עד נבטים מתרככים, על 1 דקה יותר. מתבלים בטעם עם יותר מלח, ואז עוברים לקערה.
להוסיף 2 כפות שמן יותר עכשיו-ווק ריק וחום עד עישון.
מוסיפים חזיר במרינדה ואת הפטריות ומבשלים, ערבוב וזורק כל הזמן, עד חזיר הוא רק מבושל דרך, על 3 דקות. להחזיר כרוב ונבטים לווק ולזרוק לשלב.
הוסף תרחיף קורנפלור ולתת את התערובת לבוא לרתיחה, בישול עד התערובת מעובה, על 3 דקות.
לעטוף גלילי האביב באמצעות טכניקה זו, באמצעות כ 3 כפות של מילוי לכל גליל.
ברגע שכל האגרולים נעשים, שמן חום בווק ל 375 F.
מוסיפים 4 עד 6 לחמניות ומבשלים, מתעצבנים מדי פעם עם עכביש רשת תיל, עד חום זהוב פריך, על 5 דקות.
מסננים על מגבות נייר וחמים. חזור עם אגרולים שנותרו.
מגישים מיד עם חומץ או רוטב ברווז לטבילה.
מרכיבים מנות :
710 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק כרוב נאפה מגורר, כרוב ירוק, או בוק צ'וי 3 (חוֹרֶף) 4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ' 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) עמילן תירס 2 (יכול להיות או להרחיק) עמילן תירס מעורבב עם 3 כפות מים 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מלח כשר 170 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) כתף חזיר, גזוז של סחוס, לחתוך 1/4 אינץ ' על ידי 2 פרוסות אינץ 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) יין אורז שאוקסינג 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פטריות שיטאקה פרוסות דק 1 1 קילו קישואים, 6 לחמניות שומשום, מפוצלות 1 חבילה עטיפות ספרינג רול (כ -25 עטיפות) 0 (יכול להיות או להרחיק) ליקוריץ צהוב וירוק 2 בצל צהוב בינוני, קצוץ שמן בוטנים, קנולה או שמן צמחי יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות יבש קריק יקב Chenin Blanc יבש, יין. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
יין יבש צ ' נין בלאן, יין יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!