לחמניות האקלברי-לימון
לחמניות האקלברי-לימון עשויות להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: עוגת לימון עם פטל ועוגיות אוכמניות טריות, לחמניות חמוציות לימון עם זיגוג לימון (פחמימות נמוכות), ו לחמניות חמאה לימון עם זיגוג לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה. באמצעות בלנדר מאפה, לחתוך חמאה ומיץ לימון עד מעורב באופן שווה מעט מתפורר.
לטאטא יחד את הביצים וחצי וחצי בקערה קטנה; להוסיף 3/4 כפיות לימון גרידת עם תערובת הביצה לתערובת קמח, ומערבבים בעדינות רק עד היטב מעורבב ויוצר בצק. מקפלים בhuckleberries.
מחלקים את הבצק לשניים, ועל משטח מקומח, מעצבים כל חצי לכדור, ואז משטחים מעט.
חותכים כל סיבוב לשישה טריזים; מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות זהובות חום, על 12 דקות.
לטאטא יחד אבקת סוכר ומיץ לימון כדי להפוך זיגוג.
טפטוף זיגוג על לחמניות מקורר.
מפזרים עם גרידת לימון הנותרים לקישוט.