קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 42 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

לחמניות זעפרן סנט לוסיה

לחמניות זעפרן סנט לוסיה
המתכון St. Lucia זעפרן לחמניות ניתן להכין בערך 2 שעות ו -42 דקות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 214 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש חלב, חוטי זעפרן, ביצים, ו . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לחמניות זעפרן סנט לוסיה, לחמניות זעפרן סנט לוסיה, ו לחמניות זעפרן מחיטה מלאה St. Lucia.

הוראות

1
מחממים חלב, זעפרן, סוכר: בסיר קטן, מחממים את החלב, זעפרן, ו 1 כפית סוכר יחד עד החלב הוא מהביל.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר מהחום ומערבבים כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
3
בואו להתקרר עד כ 46°, או חם למגע, אבל לא חם.
4
מפזרים את השמרים על החלב החם זעפרן-חדור ולתת לשבת במשך 5 עד 10 דקות עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
שמריםשמרים
חלבחלב
5
לטאטא קמח, סוכר, מלח, הל: בקערה של מערבל סטנד-אפ* לטאטא יחד 3 1 / 2 ספלים (490 גרם) של הקמח, נשאר 1/4 כוס סוכר, מלח הל טחון (אם שימוש).
מרכיבים שתצטרך
אבקת הלאבקת הל
הלהל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
6
* אתה יכול לעשות את המתכון הזה ללא מיקסר, בשבילי זה פשוט קצת יותר קל עם אחד.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
הפוך באר במרכז הקמח ולהוסיף את תערובת זעפרן חלב השמרים, הביצים, החמאה, והשמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
זעפרןזעפרן
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
ביצהביצה
חלבחלב
8
מערבבים את החומרים עד משולב היטב.
9
ללוש את הבצק: לעבור לקרס הבצק של המיקסר שלך (אם שימוש, ללוש ביד אחרת). במהירות נמוכה להתחיל ללוש את הבצק. לאט להוסיף קמח נוסף, כף בכל פעם, לישה לשלב לאחר כל תוספת. לעשות את זה עד הבצק הוא עדיין קצת דביק למגע, אבל לא לגמרי מקל על הידיים שלך כאשר אתה להתמודד עם זה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
10
תן לבצק לעלות: לעצב את הבצק לכדור ולמקם בקערה גדולה. מכסים בניילון נצמד. (שים לב בשלב זה אתה יכול לעשות קדימה ומקרר לילה אם אתה רוצה.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
11
תן לשבת במקום חם במשך 1 עד 2 שעות, עד שהבצק הוכפל בגודל. (דרך אחת לומר שהבצק מוכן היא שדוחפים בו את האצבע ולוקח לא מעט זמן עד שהזחה שנותרה על ידי האצבע נעלמת.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
12
צור בצק לצורות S: כאשר הבצק הוכפל בגודל, לחץ עליו בעדינות ולשים אותו כמה פעמים. לשבור חתיכה וליצור אותו לכדור על 2 אינץ ' רחב (60 עד 70 גרם אם אתה שוקל).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
13
לגלגל את הכדור לתוך נחש, כ -14 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
14
לאחר מכן תלתל את הקצוות בכיוונים מנוגדים, ויוצר " S " עם ספירלות בכל קצה. 
15
מניחים על תבנית אפייה מרופדת וחוזרים עם שאר הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
בואו לשבת לעלייה השנייה: מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חם עד שהבצק מעצב כפול בגודלו, 30 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
17
מברשת עם ביצה לשטוף, למקם צימוקים על לחמניות: מחממים תנור ל 204° (205°C). באמצעות מברשת מאפה, מברשת כמה ביצה מוכה על צמרות וצדדים של לחמניות לא מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
תנורתנור
18
מניחים צימוקים במרכזים של ספירלות "S".
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
1
מניחים בתנור ואופים at400°F (205°C) במשך כ 10 עד 11 דקות (מפנה באמצע הבישול כדי להבטיח אפילו בראונינג), עד הלחמניות הן חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני האוכל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור