המתכון St. Lucia זעפרן לחמניות ניתן להכין בערך 2 שעות ו -42 דקות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 214 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש חלב, חוטי זעפרן, ביצים, ו . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לחמניות זעפרן סנט לוסיה, לחמניות זעפרן סנט לוסיה, ו לחמניות זעפרן מחיטה מלאה St. Lucia.
הוראות
1
מחממים חלב, זעפרן, סוכר: בסיר קטן, מחממים את החלב, זעפרן, ו 1 כפית סוכר יחד עד החלב הוא מהביל.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הסר מהחום ומערבבים כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
3
בואו להתקרר עד כ 46°, או חם למגע, אבל לא חם.
4
מפזרים את השמרים על החלב החם זעפרן-חדור ולתת לשבת במשך 5 עד 10 דקות עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
שמרים
חלב
5
לטאטא קמח, סוכר, מלח, הל: בקערה של מערבל סטנד-אפ* לטאטא יחד 3 1 / 2 ספלים (490 גרם) של הקמח, נשאר 1/4 כוס סוכר, מלח הל טחון (אם שימוש).
מרכיבים שתצטרך
אבקת הל
הל
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
קערה
6
* אתה יכול לעשות את המתכון הזה ללא מיקסר, בשבילי זה פשוט קצת יותר קל עם אחד.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
7
הפוך באר במרכז הקמח ולהוסיף את תערובת זעפרן חלב השמרים, הביצים, החמאה, והשמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
זעפרן
חמאה
קמח לכל מטרה
שמרים
ביצה
חלב
8
מערבבים את החומרים עד משולב היטב.
9
ללוש את הבצק: לעבור לקרס הבצק של המיקסר שלך (אם שימוש, ללוש ביד אחרת). במהירות נמוכה להתחיל ללוש את הבצק. לאט להוסיף קמח נוסף, כף בכל פעם, לישה לשלב לאחר כל תוספת. לעשות את זה עד הבצק הוא עדיין קצת דביק למגע, אבל לא לגמרי מקל על הידיים שלך כאשר אתה להתמודד עם זה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
10
תן לבצק לעלות: לעצב את הבצק לכדור ולמקם בקערה גדולה. מכסים בניילון נצמד. (שים לב בשלב זה אתה יכול לעשות קדימה ומקרר לילה אם אתה רוצה.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
11
תן לשבת במקום חם במשך 1 עד 2 שעות, עד שהבצק הוכפל בגודל. (דרך אחת לומר שהבצק מוכן היא שדוחפים בו את האצבע ולוקח לא מעט זמן עד שהזחה שנותרה על ידי האצבע נעלמת.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
12
צור בצק לצורות S: כאשר הבצק הוכפל בגודל, לחץ עליו בעדינות ולשים אותו כמה פעמים. לשבור חתיכה וליצור אותו לכדור על 2 אינץ ' רחב (60 עד 70 גרם אם אתה שוקל).
מרכיבים שתצטרך
בצק
13
לגלגל את הכדור לתוך נחש, כ -14 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
גלול
14
לאחר מכן תלתל את הקצוות בכיוונים מנוגדים, ויוצר " S " עם ספירלות בכל קצה.
15
מניחים על תבנית אפייה מרופדת וחוזרים עם שאר הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
16
בואו לשבת לעלייה השנייה: מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חם עד שהבצק מעצב כפול בגודלו, 30 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
17
מברשת עם ביצה לשטוף, למקם צימוקים על לחמניות: מחממים תנור ל 204° (205°C). באמצעות מברשת מאפה, מברשת כמה ביצה מוכה על צמרות וצדדים של לחמניות לא מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
גלול
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
תנור
18
מניחים צימוקים במרכזים של ספירלות "S".
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
1
מניחים בתנור ואופים at400°F (205°C) במשך כ 10 עד 11 דקות (מפנה באמצע הבישול כדי להבטיח אפילו בראונינג), עד הלחמניות הן חום זהוב.